Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Νέα θηριωδία από τους τζιχαντιστές στη Συρία - Αφάνισαν ένα ολόκληρο χωριό


Οι μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν 700 μέλη μιας φυλής η οποία εξεγέρθηκε εναντίον της εξουσίας του στην ανατολική Συρία μέσα στις τελευταίες δύο εβδομάδες, κι η συντριπτική πλειονότητα των θυμάτων είναι άμαχοι, ανακοίνωσε μία οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο καταγράφει τη βία στον εμφύλιο πόλεμο που συνεχίζεται εδώ και τρία χρόνια, ανέφερε παράλληλα, επικαλούμενο πηγές του τις οποίες χαρακτηρίζει αξιόπιστες, πως πολλά μέλη της φυλής αλ Σάιτατ αποκεφαλίστηκαν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ανάμεσα στα 700 μέλη της φυλής που θανατώθηκαν τα 100 ήταν μαχητές και τα υπόλοιπα άμαχοι. Εκτελέστηκαν σε πολλά χωριά στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ, η οποία ελέγχεται στο μεγαλύτερο μέρος της από το ΙΚ. Η φυλή Σάιτατ ζεί κατά κύριο λόγο στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου