Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ!!!


«Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με τις υπ’ αρ. 12953 και 12954/2014 αποφάσεις του απέρριψε τις αγωγές του Δημοσίου κατά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, τρίτων αγοραστών και Τραπεζών, με τις οποίες το Δημόσιο ζητούσε την επιστροφή των ακινήτων που είχαν ανταλλαγεί έναντι παραλιμνίων εκτάσεων της Λίμνης Βιστωνίδας.
Το Πολυμελές Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με εκτενές και εμπεριστατωμένο σκεπτικό έκρινε ότι δεν τίθεται θέμα ακυρότητας των ανταλλαγών.
Επίσης απερρίφθη και το αίτημα του Δημοσίου κατά της Μονής για ηθική βλάβη.»
ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ, ΚΥΡΙΩΣ, ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;

Πηγή

4 σχόλια:

  1. Aκόμη παίζει τό παραμύθι ότι ΄''έριξαν'' τόν μπουχέσα καραμαν-αλή? Ποιό τίμιο είναι νά πείτε ωμά τήν αλήθεια, ότι συμφώνησε τό κάθαρμα νά παραδώσει τήν εξουσία στόν εβραίο τζέφρυ, μετά τήν απόφαση τής bilderberg στήν Βουλιαγμένη τόν Μάιο τού 2009. Στό ίδιο club είναι όλα αυτά τά ερπετά τής νέας τάξης. Τά ίδια αφεντικά υπηρετούν τά σκουλήκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαι μακρια νυχτωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΛΑΝΕ Κ ΤΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Κ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ..ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΥΚ ΑΠΟΠΡΩΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΩΣΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΑΙΤΙΑ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΠΡΗΖΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ Κ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΒΡΗΣΚΕ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Κ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΔIΚΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΝΏ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΗΜΑΊΑ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.Ο ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ Κ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΚΑΠΟΊΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καυμένο κομματόσκυλο 11.43!

    ΑπάντησηΔιαγραφή