Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Κέρκυρα: Στα χέρια των λιμενικών ο διακινητής και οι 24 παράνομοι μετανάστες


Ένας διακινητής και είκοσι τέσσερις παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή 1 ν.μ. ανατολικά του λιμένα Λευκίμμης, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
Ειδικότερα, ενημερώθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή για την ύπαρξη μικρού ακυβέρνητου σκάφους στην θαλάσσια περιοχή στο οποίο επέβαινε μεγάλος αριθμός ατόμων.

Άμεσα προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Λευκίμμης με τη συνδρομή του επαγγελματικού/αλιευτικού σκάφους «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» και του επαγγελματικού/αλιευτικού σκάφους «ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ», μετέβησαν στην περιοχή και εντόπισαν το σκάφος «ΕΛΕΝΑ» με χειριστή έναν 27χρονο αλλοδαπό και στο οποίο επέβαιναν 24 μετανάστες.

Το «ΕΛΕΝΑ» ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από το «ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ» στο λιμάνι Λευκίμμης, όπου διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθησαν.

Από τη Λιμενική Αρχή Λευκίμμης που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το σκάφος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου