Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ληστές τσάκισαν στο ξύλο 84χρονο την ώρα που είχε κάνει ανάληψη από ΑΤΜ.


Χωρίς κανένα δισταγμό οι ληστές ξυλοφόρτωσαν τον άτυχο άνδρα για να του αρπάξουν τα χρήματα τα οποία είχε πάρει από την τράπεζα.
Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι. Ο 84χρονος είχε πάει σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή της Καλλιθέας και είχε κάνει ανάληψη 2.000 ευρώ από τον λογαριασμό του.

Προφανώς μέσα στην τράπεζα είχε στήσει καρτέρι κάποιος από τους ληστές. Είδε την ανάληψη και όταν ο ηλικιωμένος άνδρας βγήκε από την τράπεζα τον ακολούθησε μαζί με τον συνεργό του.

Μόλις ο άτυχος άνδρας έφτασε στην πόρτα του σπιτιού του στην οδό Αριστείδου οι δράστες του επιτέθηκαν. Τον χτύπησαν άγρια στο κεφάλι και το σώμα και του άρπαξαν τα χρήματα.

Οι περίοικοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο 84χρονο ωστόσο ήταν ήδη αργά, οι δράστες είχαν γίνει “καπνός”.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου