Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Κάτοικοι Αγρινίου: Αλβανοί έκαψαν την Ελληνική σημαία στο 8ο Νηπιαγωγείο,με αφορμή τον αγώνα Σερβίας Αλβανίας.


Οι περίοικοι συνδέουν το γεγονός με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας..
Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν προχθές κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας, στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Euro, ο οποίος τελικά διακόπηκε.

Αφορμή στάθηκε ένα επεισόδιο με τηλεχειριζόμενο αεροπλανάκι, το οποίο μετέφερε σημαία με το χάρτη της «μεγάλης Αλβανίας», με προσαρτημένο το Κόσοβο, την Ήπειρο, την Κέρκυρα και τη δυτική Μακεδονία.

Τα όσα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις σε διάφορες περιοχές, …φαίνεται και στο Αγρίνιο, αν πράγματι το κάψιμο της σημαίας στο νηπιαγωγείο αποδοθεί σε Αλβανικής καταγωγής κατοίκους της πόλης, όπως υποστηρίζουν στο agrinioreport.com περίοικοι.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι κάποιος ή κάποιοι έκαψαν τη Σημαία, ανεξάρτητα απ’ το ποιο ήταν το κίνητρό τους, συνιστά πράξη που διώκεται ποινικά. Και που σαφώς στρέφεται κατά του Έθνους.


Ελπίζουμε να γίνει προσπάθεια απ’ τις αρμόδιες αρχές ώστε να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και, σύμφωνα με τα εκ του νόμου προβλεπόμενα, να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: the Best
Πηγή2

7 σχόλια:

  1. Ο Αλβανός της Χρυσής Αυγής και το σύνθημα «Δε θα γίνεις Έλληνας, ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ»…
    Αποκαλύφτηκε αυτές τις μέρες ότι στο ναζιστικής «κοπής» τάγμα εφόδου των Χρυσαυγιτών που επιτέθηκε βάναυσα κατά των μεταναστών μικροπωλητών στο Μεσολόγγι, συμμετείχε, παρά τω πλευρώ του βουλευτή Μπαρμπαρούση- που, ειρήσθω εν παρόδω, την «είδε» Καραϊσκάκης λόγω της μακριάς του κόμης- κι ένας Αλβανός με το όνομα, Roberto Chaidi.
    Αυτός ο «σκοτεινός τύπος» λοιπόν που η κοψιά του παραπέμπει σε πρόσωπο του υποκόσμου και «νονό της νύχτας», μια φάτσα κάτι μεταξύ μεξικανού έμπορου ναρκωτικών και δεσμοφύλακα στο εξπρές του μεσονυχτίου, δηλώνει σαν επάγγελμα «σχεδιαστής μόδας» και φέρεται, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, να είναι ιδιοκτήτης πολυτελούς ξενοδοχείου στην Αλβανία, το οποίο μάλιστα, μεταξύ άλλων “πολιτιστικών εκδηλώσεων”, φιλοξενεί και τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Αλβανία. Λέγεται δε ότι διαθέτει και αρκετό χρήμα, το οποίο απέκτησε από αδιαφανείς ή «σκοτεινές» επαγγελματικές- επιχειρηματικές δραστηριότητες και υπάρχει η υποψία ότι είναι ίσως και χρηματοδότης της Χρυσής Αυγής.
    Είναι γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή στα νυχτερινά «γιουρούσια» της με μαχαίρια και παλούκια κατά των μεταναστών συνεργάζεται και με εγκληματικά στοιχεία- μετανάστες που ανήκουν στην αλβανική, στη ρώσικη, στη γεωργιανή, κλπ. μαφίες- πάντα όμως με συμμορίες της «λευκής μαφίας» και όχι της «μαύρης» (π. χ. των Νιγηριανών) για να είναι και συνεπής με το δόγμα τής ανωτερότητας της άριας φυλής (και στην εγκληματική δράση).
    Έστησε η Χ. Α. ένα «πολιτικό μαγαζί» με βιτρίνα την «εθνοκαπηλία» και από μέσα όργια παρανομίας (από μαστροπεία και ναρκοεμπόριο ως και εμπόριο όπλων) και κάθε είδους άλλη εγκληματική δραστηριότητα, με κύριο στόχο τον κάθε αδύναμο μαυριδερό, που με τα “τάγματα εφόδου” της τον ξυλοκοπεί βάναυσα ή τον μαχαιρώνει στην ψύχρα.
    Και είναι λογικό, όταν είσαι άνθρωπος της νύχτας, να έχεις και ανταγωνιστές και αντιπάλους.
    Βέβαια υπάρχει και το θέμα των χρηματικών συναλλαγών, όπου όπως απεδείχθη, τα κλεφτρόνια της χρυσαλητείας δεν έχουν ούτε μπέσα ,ούτε …μπέσα αφού με τον να αλληλο=κλέβοονται, βγήκαν στη φόρα ΤΟΣΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ενώ βλέπουμε ότι η Χ. Α. κάνει «εξωτερικά ανοίγματα» σε ευκατάστατους ξένους, όπως ο Roberto Chaidi, θέλω να επισημάνω και το γεγονός ότι «αμελεί» (ή φοβάται;) να χτυπήσει Νιγηριανούς μαστροπούς, Ρουμάνους με Καλάσνικοφ, Αλβανούς Μαφιόζους, Ρώσους ναρκωεμπόρους, απασχολημένη με τους Μπαγκλαντεσιανούς, Πακιστανούς, Ινδούς μικροπωλητές και με τις αιμοδοσίες για Έλληνες (δηλαδή ο Έλλην γιατρός του νοσοκομείου Αγρινίου θα αρνηθεί μετάγγιση αίματος στον κ. Ροβέρτον Χάϊντι, αν χρειαστεί;).
      Με την «ελληνοποίηση» όμως του Roberto Chaidi από τη Χ. Α. γεννάται το ερώτημα πώς αυτοί οι καθαρόαιμοι, ακραιφνείς Ελληναράδες δέχονται σαν μέλος ή στέλεχος του κόμματος έναν αλλοδαπό και μάλιστα Αλβανό!
      Πώς γίνεται, ενώ το κυρίαρχο σύνθημά τους είναι το «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», το οποίο με τη λέξη «αίμα» παραπέμπει στην «εξ αίματος» παραδομένη ελληνικότητα από γενιά σε γενιά, να «ελληνοποιούν» έναν που στις φλέβες του τρέχει αίμα αλβανικό;
      Και πώς δέχονται να κάνουν τέτοιες «εκπτώσεις καθαρότητας», «ελληνοποιώντας» τον Roberto Chaidi, παραβιάζοντας έτσι και το βασικό τους σύνθημα κατά των Αλβανών- μεταναστών, το πασίγνωστο «Δε θα γίνεις Έλληνας, ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ».;
      Οι Χρυσαυγίτες για να δικαιολογήσουν την παρουσία του Roberto Chaidi στις τάξεις του κόμματός τους ισχυρίζονται ότι είναι Βορειοηπειρώτης- Έλληνας. Αλλά, αν είναι έτσι, τι σόι Έλληνας είναι αυτός ο Roberto Chaidi, που, ενώ θα μπορούσε με μια αίτηση στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να πάρει την ελληνική ιθαγένεια, δε φρόντισε να το κάνει, ώστε να είναι και «με τη βούλα» Έλληνας και επιπλέον σαν Έλληνας- Βορειοηπειρώτης, γιατί έχει αυτό το ξενικό ονοματεπώνυμο, προσβλητικό για τις εθνοπρεπείς αρχές της Χρυσής Αυγής, και όχι ελληνικό;
      Ερωτήματα, στα οποία δεν περιμένει κανείς βέβαια σοβαρές απαντήσεις από τα ανεγκέφαλους φασίστες, νεοναζιστές, της Χ. Α.

      Διαγραφή
  2. ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ..ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ;
    ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟ ΑΛΒΑΝΟ- ΧΡΥΣΑΛΗΤΗΣ …ΛΕΦΤΑΣ;
    Δηλαδή, ένας ΛΑΘΡΟ μετανάστης, που μπήκε παράνομα στην Ελλάδα και ζήτησε το 1990(επί Σαμαρά) πολιτικό άσυλο, ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΡΥΣΑΛΗΤΗΣ, κατάφερε σε λίγα χρόνια να γίνει ένας σοβαρός και μεγάλος ..επιχειρηματίας που ξεκίνησε από φορτοεκφορτωτής καπνών . Μια άδεια μικροπωλητή ήταν τόσο κερδοφόρα που γρήγορα έγινε …εκατομμυριούχος. Αγωνιστής της..ημέρας, ξεγλίστρησε από τα «πλοκάμια» του καταραμένου Πασοκ επί τόσα χρόνια; Τι δουλειές κερδοφόρες έκανε ο λαθρεπιβάτης που αγκαλιάστηκε από την ακροδεξιά με τόσο αγάπη; Τι έφερνε και τι πούλαγε που είχαν τόσο ΚΕΡΔΟΣ;
    Ένας ..μικροπωλητής ΧΡΥΣΑΛΗΤΗΣ κατάφερε να πείσει ΔΥΟ Ελληνικές τράπεζες ! και του «εμπιστεύθηκαν» 400.000 Ευρώ; Τι εγγυήσεις έδωσε και ποιοι υπέγραψαν ώστε να πάρει τα χρήματα;
    Πόσο προσοδοφόρα εργατικός ήταν, ο χρυσοχέρης ΧΡΥΣΑΛΗΤΗΣ Αλβανός, που οι Ελληνικές αρχές αρνιόντουσαν μέχρι σήμερα να τον …κάνουν Έλληνα όπως ήθελε ώστε να γλιτώσει από τους συμπατριώτες του που τον καταδιώκουν ανηλεώς;
    Πως κατάφερε να γίνει το «ΧΡΥΣΟ ΑΓΟΡΙ» της ..χρυσής αυγής; Τόσο ένθερμος εκφραστής των ιδεών τους έγινε ώστε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους;
    Υπάρχουν ΛΟΓΙΚΕΣ εξηγήσεις σε όλα αυτά; Εμείς αδυνατούμε να λύσουμε τις απορίες μας. Σίγουρα δεν υπάρχουν άλλοι συμπολίτες μας που να προβληματίζονται με τον τρόπο που ο Χρυσαλήτης..ΑΛΒΑΝΟΣ πλούτισε τόσο γρήγορα;
    Πόσο τυχεροί είναι κάποιοι στη ζωή τους;
    Τελικά πως θα μάθουμε σε ποιον ανήκει αυτό το υπερπολυτελές ξενοδοχείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι ό γαμημένος πρασινορουφιάνος τού τζέφρυ ρέ καθήκι? Απάντησε ρέ κωλόπαιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΤΟ ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ.ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΝΑΙΔΟΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΤΕ.

      Διαγραφή
  4. ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ,ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΛΟΓΥΦΤΟ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΟΥΤΕ ΦΑΙ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ.ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνέλληνα 12,36 στού κουφού τήν πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Ψάξε στό Αγρίνιο καί στήν υπολοιπη Ελλάδα νά βρείς τούς Έλληνες πατριώτες μέ τό μικροσκόπιο. Εάν δέν δώσουν εργασία στόν κωλοαλβανό τά κωπρόσκυλα, τότε θά πρέπει νά δώσουν στόν Έλληνα οικοδόμο περισσότερα χρήματα γιά κτίσει έναν τοίχο. Εάν δέν σερβίρουν στόν κωλοαλβανό καφεδάκι ό καφετζής θά χάσει έναν καφέ λιγότερον, κι αυτό θά έχει επιπτώσεις στήν τσέπη τού καφετζή. Εάν βρείς κάποιον σεβαστό αριθμό χιλιάδων Ελλήνων, πού γνωρίζει τά ηρωικά κατορθώματα τού Παύλου Μελά, καί τόν έχουν πρότυπό τους, τότε πές το κι εμένα. Φίλε, εσύ, εγώ, καί μερικοί άλλοι ''γραφικοί'' απομείναμε στήν χιλιοπροδομένη ξεπουλημένη πατρίδα.......κατάλαβέ το! Οί υπολοιποι πού μένουν εδώ είναι ή λαθροέποικοι, ή πολίτες τού παγκοσμιοποιημένου πλανήτη πού δέν γουστάρουν πατρίδες καί έθνη-κράτη, μέ θεό τους μόνο τήν τσέπη, τό χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή