Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Πήγε να παραδώσει το ανήλικο παιδί του στην Εφορία Ρόδου


Του κατέσχεσαν τα τελευταία 300 ευρώ που είχε στο λογαριασμό του ..

Ένας 35χρονος διαζευμένος πατέρας, σε πλήρη απόγνωση, έφθασε χθες στην
Εφορία της Ρόδου αγκαλιά με το μικρό αγγελούδι του.
«Πάρτε το - είπε στους υπαλλήλους- δεν μπορώ να το ζήσω!»
Τα τελευταία 300 ευρώ που του έβαλαν στον λογαριασμό του, τα άρπαξε η Εφορία.
Οι διατάξεις του νόμου δεν κάνουν καμία εξαίρεση. Το σύστημα λειτούργησε άψογα. Χωρίς να υπολογίζει ανάγκες, παιδιά, αγώνες και  αγωνίες.
Απλά τσακίζει. Όνειρα, ζωές και ελπίδες…

Να παραδώσει το παιδί του, μόλις ενάμιση έτους(!) στη Δημόσια Οικονομική Εφορία της Ρόδου, πήγε χθες ένας  διαζευγμένος άνεργος πατέρας, αμέσως μόλις διαπίστωσε ότι οι… άγρυπνοι φρουροί του κράτους μας, «άρπαξαν» από τον λογαριασμό του τα τελευταία 300 και πολύτιμα ευρώ που υπήρχαν.

Η υπόθεση αυτή, που εκ των πραγμάτων αποτυπώνει μέρος του αδιεξόδου στο οποίο έχουν έρθει χιλιάδες οικογένειες στην περιοχή μας, εκτυλίχθηκε χθες το πρωί, με πρωταγωνιστές έναν 35χρονο συμπολίτη μας, σε πλήρη απόγνωση, (ο οποίος διατηρούσε παλαιότερα επιχείρηση) τις κρατικές υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών και την Τράπεζα η οποία δέσμευσε σε απίστευτο χρόνο, το ποσό που είχε κατατεθεί και προορίζονταν για την καθημερινή επιβίωση του μικρού παιδιού και του πατέρα του. Το ποσό είχε κατατεθεί από τη μητέρα του 35χρονου που διαμένει σε άλλη περιοχή της χώρας μας με στόχο να βοηθηθεί ο ίδιος και να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθημερινά του έξοδα. Ο λογαριασμός της τράπεζας, ενώ παλαιότερα ήταν μισθοδοτικός κι είχε δηλωθεί ως «ακατάσχετος» δεν επικαιροποιήθηκε για το 2014 με αποτέλεσμα η Εφορία να προχωρήσει χωρίς καμία καθυστέρηση στην κατάσχεση του ποσού αυτού.

Σε πλήρη αδιέξοδο και απόγνωση
Ο συμπολίτης μας, απόλυτα συνειδητοποιημένος για την πράξη του, έφθασε χθες το πρωί στα γραφεία της Δημόσιας Οικονομικής Εφορίας Ρόδου και αφού κατευθύνθηκε έχοντας στην αγκαλιά του ένα υπέροχο κατάξανθο αγγελούδι μόλις ενάμιση ετών το οποίο κοιμόταν στον ώμο του, ανέβηκε τα σκαλιά του πρώτου ορόφου της Δ.Ο.Υ Ρόδου και κατευθύνθηκε στο γραφείο του έφορου κ. Νίκου Καλογερόπουλου.

Ο 35χρονος, ξεκαθάρισε ότι με τα χρήματα αυτά, θα μπορούσε να περάσει για το επόμενο χρονικό διάστημα και να καλύψει τα βασικά έξοδά του για τον ίδιο και το παιδάκι του, καθώς έχει την επιμέλειά του. Με εξαιρετικά ήρεμο ύφος, ενημέρωσε τον Έφορο, ότι βρίσκεται σε πλήρη αδιέξοδο αφού είναι άνεργος εδώ και καιρό και σημείωσε ότι αν τα χρήματα δεν μπορέσουν γρήγορα και πάλι να περάσουν στην κατοχή του, τότε ήταν αποφασισμένος να φθάσει στο σημείο ακόμα και να αφήσει στην Εφορία το παιδί του(!) σε μια καθαρά συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, μια και το ίδιο το κράτος ήταν αυτό που του στέρησε  το δικαίωμα ακόμα και να του παρέχει ακόμα και τα ελάχιστα από τα βασικά αγαθά που χρειάζεται ένας άνθρωπος.

Πήγε να παραδώσει το παιδί του στην Εφορία Ρόδου
Ο έφορος Ρόδου, φανερά έκπληκτος από την κατάσταση που αντιμετώπισε, του εξήγησε αφού κουβέντιασε για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί του, ότι σε βάρος του εφαρμόστηκε η προβλεπόμενη διαδικασία καθώς έχει χρέη προς την Δημόσια Οικονομική Εφορία Ρόδου.
Ο 35χρονος ζήτησε εξηγήσεις για ποιο λόγο του κατέσχεσαν το ποσό και όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» λίγο αργότερα, έπεσε από τα σύννεφα όταν τον πληροφόρησαν ότι έπρεπε να… επικαιροποιήσει τον ακατάσχετο λογαριασμό που είχε δηλώσει πριν από αρκετό καιρό!
Τώρα, αναμένεται να γίνει διαδικασία αποδέσμευσης του ποσού αυτού, αλλά οι πιθανότητες να επιστραφεί και πάλι στον λογαριασμό του είναι ελάχιστες.

Τι δήλωσε ο ίδιος στη «Ροδιακή»
Αμέσως μετά την συνάντηση του με τον διευθυντή της Δ.Ο.Υ Ρόδου ο 35χρονος, βρήκε το κουράγιο να μιλήσει στη «Ροδιακή» και να περιγράψει με νηφάλιο τρόπο το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε.

Ερ: Είσαστε πατέρας ενός παιδιού 26 μηνών και ζείτε μια περιπέτεια που πραγματικά προβληματίζει: Είδατε σήμερα το πρωί τον λογαριασμό που είχατε με τα τελευταία 300 ευρώ να αδειάζει. Μάθατε ότι το έκανε η Εφορία. Μας είπατε ότι είστε σε πλήρη απόγνωση και ότι θα παραδώσετε στην Εφορία το παιδί να το μεγαλώσει μια που από σας που προσπαθείτε σας το στερεί! Για πείτε μας τι έγινε;
Προσπαθώ με αξιοπρέπεια να μεγαλώσω μόνος ένα μικρό παιδάκι. Η μητέρα μου που μένει σε άλλη πόλη της Ελλάδας, μου έβαλε στο λογαριασμό μου το ποσό των 300 ευρώ για να περάσουμε το μήνα. Ο ένας και μοναδικός λογαριασμός μισθοδοσίας που είχα διαπιστώθηκε χθες, ότι να μεν ότι είναι διαθέσιμα τα ποσά αλλά δεν μπορώ να τα εισπράξω. Τους ρώτησα το λόγο και μου είπαν έχουν κατασχεθεί από την Εφορία.

Ερ: Εσείς δεν είχατε δηλώσει τον λογαριασμό ως ακατάσχετο;
Ναι, τον είχα δηλώσει έτσι. Επειδή όμως είμαι άνεργος από τον περασμένο Φεβρουάριο, αυτόματα καταργήθηκε και το λεγόμενο ακατάσχετο.

Ερ: Τι σας είπαν εδώ; Μπορεί τώρα να διορθωθεί αυτό;
Μου είπαν να ξαναδηλώσω το ακατάσχετο του λογαριασμού. Να έρθω και να κάνω μετά ρύθμιση και θα δούμε μετά τι μπορεί να γίνει.

Ερ:Τους δηλώσατε εκεί στην Εφορία ότι με αυτά τα χρήματα, τα οποία έβαλε στο λογαριασμό η μητέρα σας, ζείτε εσείς και το παιδί σας;
Δεν χρειάζεται να τους το πω. Το είδαν. Το διαπίστωσαν και οι ίδιοι. Μου εξήγησαν ότι δεν είναι εσκεμμένο αυτό. Κι ότι έτσι λειτουργεί το σύστημα. Ένα πράγμα λοιπόν να ξέρουν αυτοί όλοι που κάνουν το σύστημα τούτο:
Ότι εμείς κάποτε θα φύγουμε από τη χώρα. Για να μη ζήσουν και τα παιδιά μας αυτό το χάλι που ζούμε τώρα εμείς. Από κει και πέρα, αυτοί ποιους νομίζουν ότι θα έχουν για να λειτουργούν ως κράτος;
Θα είμαστε μια χώρα των γερόντων και των λωποδυτών αφού σε λίγο ελάχιστοι θα πληρώνουν φόρους. Αυτό θέλουν; Γι αυτό επιτρέπουν να γεμίσουμε με μετανάστες;
Επίσης θέλω να ενημερώσω τον κόσμο έξω ότι αν δεν γίνουμε όλοι μια γροθιά, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξουμε. Αλλιώς δεν αντιμετωπίζονται. Όσο βλέπουν την αδιαφορία μας, τόσο αυτοί ισχυροποιούνται.»

Τι χρωστούν οι Ροδίτες
Ποσό της τάξης των 360 εκατομμυρίων ευρώ, χρωστούν οι Ροδίτες επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελίες στα ασφαλιστικά ταμεία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 5.800 επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και εμπόρους, μισθωτούς και συνταξιούχους, οι οποίοι αδυνατούν εκ των πραγμάτων να εξοφλήσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους και εντάχθηκαν έτσι με τον τρόπο αυτή στην… μαύρη λίστα.
Το ποσό αυτό θεωρείται εξαιρετικά μεγάλο και κατατάσσει το νησί της Ρόδου στην κορυφή των περιοχών εκείνων σε όλη τη χώρα (μετά την Κρήτη και το νομό Ιωαννίνων) με τα υψηλότερα ποσά συγκριτικά με τον πληθυσμό μας.
Πιο απλά χιλιάδες Ροδίτες και Ροδίτισσες καλούνται  να πληρώσουν μέσα στους επόμενους  μήνες ποσό της τάξης των 360 εκατομμυρίων ευρώ!
Ειδικότερα το παραπάνω ποσό που προκαλεί «ίλιγγο» αντιστοιχεί σε:
281 εκατομμύρια ευρώ από τα ασφαλιστικά ταμεία
48 εκατομμύρια ευρώ από τον ΕΝΦΙΑ και
52 εκατομμύρια ευρώ από τον φόρο εισοδήματος που έχει ξεκινήσει ήδη να «τρέχει» σε δόσεις.
Τα ποσά αυτά θεωρείται απίθανο να μπορέσουν να καλυφτούν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, γεγονός που εκτιμάται ότι θα εντείνει τις διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης σε βάρος των οφειλετών και αντίστοιχα θα φέρει σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο τους ίδιους τους οφειλέτες.

Δεν αγγίζουν τα εμβάσματα στο εξωτερικό
Κάποιες από τις επιχειρήσεις οι οποίες  χρωστούν στο ΙΚΑ ασφαλιστικές εισφορές ή ακόμα και στην Εφορία της Ρόδου, αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ότι περιλαμβάνονται στην λίστα των 180 ατόμων από τη Ρόδο που μόνο μέσα στο 2013 έβγαλαν στο εξωτερικό πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ, μεταφέροντας με συγκεκριμένα εμβάσματα σε ευρωπαϊκές ή αμερικανικές τράπεζες απίστευτα ποσά.
Για τους οφειλέτες αυτούς, δυστυχώς, δεν λαμβάνεται μέριμνα για την κατάσχεση των εκεί λογαριασμών που διατηρούν με αποτέλεσμα τη… νύφη να καλούνται και πάλι να πληρώσουν οι  μικροεπιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο νησί μας.

rodiaki.gr
Πηγή

5 σχόλια:

  1. Στη Μαλαισία ο Λιάπης; Στις Άλπεις ο Καμμένος! [ΦΩΤΟ]
    Άραγε πλήρωσε την Τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος….?
    Καταραμένη κρίση...

    Πραγματικό χαμό έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο του Secret με την φωτογραφία του Πάνου Καμμένου, να κάνει διακοπές στις Άλπεις και συγκεκριμένα στην διάσημη...
    Κουρσεβέλ, σε ένα από τα θέρετρα που επιλέγουν αρκετοί πασίγνωστοι δισεκατομμυριούχοι, από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Την επιλογή του Πάνου Καμμένου, με την αποκλειστική φωτογραφία που φέρνουν στο φως τα Παραπολιτικά, έσπευσαν να σχολιάσουν τόσο ο Αδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο Ανδρέας Ψυχάρης, ενώ το θέμα κυριαρχεί και στα social media...
    Ο Π Καμμένος γόνος , δισεκατομμυριούχων ,που ασχολείται με την πολιτική ,κυρίως για να δώσει κάποιο ενδιαφέρον νόημα στην ζωή του, παίζοντας στην κυριολεξία ,τον χωρίς όρια επαναστάτη ,και κατήγορο ,στην αρχή κατά του ΠΑΣΟΚ ,για σκάνδαλα ,που τα ανακάλυπταν προέβαλλαν τα ελεύθερα blogs, όπως ισχυρίστηκε στην δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Ανδρέα Α. Παπανδρέου , όπου και καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση, και μετά εναντίον των πάντων , και χωρίς ίχνος ντροπής αποκαλύπτει μία ακόμη αλήθεια που δεν ξέραμε:
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει και αυτός! οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά.
    Πόση πολιτική αθλιότητα , πόση υποκρισία, πόσο εμπαιγμό, πόση πολιτική απάτη, κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’! Βοηθήστε με τον πολιτικά ανάπηρο ιδεολογίας, να χορτάσω τα παιδάκια μου, θα μπορούσε να μας λέει; ‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι. Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε. Ξέρεις τι είναι να έχεις πέντε..ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’; Πως ζει ο κόσμος σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ‘’ΑΝ.ΕΛ’’ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ???
    Τι κι αν περνάνε σαν στούκας μπροστά σας οι καμΜένοι φοροφυγάδες…
    Τι κι αν περνάνε σαν στούκας μπροστά σας οι καμΜένοι φοροφυγάδες;!
    ...no worries βρε! Αρκεί που έστειλαν τον παπακ στο ειδικό δικαστήριο και γλιτώσαμε από τον προδότη.
    Κι ας ήταν αυτός που θέσπισε τους νόμους για την πάταξη της φοροδιαφυγής του μεγάλου κεφαλαίου
    Ο Χαϊκάλης είναι ο τρίτος βουλευτής των Ανεξέλεγκτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) που έχει μπερδέματα με το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για φορολογική παράβαση συνολικού ύψους 55.000 ευρώ, την οποία και παραδέχεται εδώ.
    Βέβαια στη συνέχεια ισχυρίζεται πως δεν έγινε σκόπιμα, πως έγινε εκ παραδρομής!
    Ασχετα αν λίγες μέρες πριν, στου Πρετεντέρη σχεδόν προέτρεπε τον κόσμο να φοροδιαφύγει, μπας και σωθεί από τη λαίλαπα του μνημονίου. Βεβαίως...
    Πρώτος στη λίστα των καμένων βουλευτών που …αμύνονται φοροδιαφεύγοντας, ο ίδιος ο πρόεδρας, ο Πάνος ο Καμμένος. Δεν ξέρω όμως αν είναι και καλύτερος από το δευτερο ...αμυνόμενο Καπερνάρο.
    Για τον κύριο «έχω και κότερο σε οφσορ και βίλα με λεφτά του κράτους» τις πομπές του τις ξέρετε. Όσο καιρό βρισκόταν σε ...άμυνα, έστελνε στο δικό του «έγκριτο» olympia.gr τα στημένα δημοσιεύματα που προκαλούσαν την «παρέμβαση» της δικαιοσύνης και του επίσης «έγκριτου» κυρίου Πεπόνη, στήνοντας στα τρία μέτρα τον Παπακωνσταντίνου
    Ο δε κύριος «τι σημαίνει sent from my ipad?», ως άλλος ...αμυνόμενος αδέκαστος κριτής, ήταν αυτός που έστειλε τον Παπακωνσταντίνου στο ειδικό για τα δήθεν αδικήματα.
    Αλλά είπαμε, ας είναι σε άμυνα κι ας ειν' και στούκας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ?
    Περιμένεις να σε σώσει ο Καραμανλής και η κλίκα του που μας κατέστρεψαν? Επιτρέπεις σε ορισμένους σφουγγοκωλάριους να διαρρέουν ‘’κρυφά μηνύματα’’ του πιο ΑΧΡΗΣΤΟΥ και επικίνδυνου ‘’φονιά του ζωικού βασιλείου’’ ότι θα επιστρέψει σαν… σωτήρας του εαυτού του???
    Περιμένεις λαέ να σε σώσει ο Αντώνης με τα Βαγγέλη? Ή, ο Αλέξης με το Πάνο;
    Περιμένεις να σε σώσει ο ..Λαγός, ή ο Ρουπακιάς???
    *Λαέ τον Οκτώβριο του 2009, αποφασίσαμε να αλλάξουμε την πατρίδα μας και να θεμελιώσουμε ένα καλλίτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Όμως οι ’’αιρετοί φασίστες’’ της Ευρώπης μαζί με τους ντόπιους νταβατζήδες, αντελήφθησαν ότι οι νόμοι Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση και η αποφασιστικότητα Παπανδρέου, θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για τα βρόμικα συμφέροντά τους. Έτσι αποφάσισαν να διαλύσουν την Ελλάδα μας.
    *Το ίδιο γινόταν κάθε μερικά χρόνια από το 1821 μέχρι και το 1981, τότε που η δημοκρατία συνέτριψε τον οργανωμένο εγκληματικό φασισμό του Αβέρωφ και των ‘’Μιχαλολιάκων’’ της νύχτας, και του μεσονυκτίου. Αυτούς τότε, αποφασιστικά , Ελληνικά και οργανωμένα τους απομακρύναμε.
    *Το ίδιο έγινε και το 41 με το δικό μας ξέσπασμα και την αγωνιστική μας πορεία της τιμημένης ιστορίας μας.

    *Σήμερα, ο Καραμανλής του Παυλόπουλου, του Ρουσόπουλου, του Παπαθανασίου, του Βουλγαράκη, του Μεϊμαράκη, του Προβόπουλου και ο Σαμαράς του τότε και πρωθυπουργός του σήμερα, μαζί με το πολιτικό συνονθύλευμα του χθες επιχειρούν τα ίδια.
    *Η ηγεσία της αριστεράς, διαρκώς εγκλωβισμένη και ανελεύθερη, χορεύει στους ρυθμούς της ‘’ξένης μουσικής’’ των αφεντικών. Εξ άλλου, τι μπορεί να προσφέρει η ..τελευταία τους επιλογή, με την ιδιαιτερότητα της άγνοιας και την δεσμευτικότητα των λαιστρυγόνων που τον περιβάλλουν?
    Σήμερα, ο πιο ΗΛΙΘΙΟΣ πολιτικός των τελευταίων 200 χρόνων, ο πιο αγράμματος και αστοιχείωτος Έλληνας, αφού ήθελα να γίνει ..πρωθυπουργός, σήμερα τακίμιασε με τον Άλεξις και συμβιβάζεται να ‘’γίνει ο Νέος Παυλόπουλος’’ των πέντε υπουργείων.
    Αυτοί οι ηλίθιοι και οι φονιάδες του Ναζισμού ζητούν να σε σώσουν και ΕΣΥ Έλληνα τους δίνεις και ..ψήφο εμπιστοσύνης?
    Ψήφο στον Άλεξης ?
    Ψήφο στον φλατζοκαμένο ?
    Ψήφο στον Ρουπακιά?
    Μόνο μονιασμένοι και με λογική θα αντιμετωπίσουμε τους αιώνιους εχθρούς μας μέσα και έξω .
    ΜΗ ντρέπεσαι που τους άκουσες και σε πρόδωσαν.
    Τιμώρησέ τους σήμερα φέρνοντας στην εξουσία, αυτούς που αποδειγμένα μας ΕΣΩΣΑΝ και δεν μας πρόδωσαν.
    Σήμερα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΜΕΝΩΝ..
    Κυβέρνησαν οι Λιάπηδες και οι Καμμένοι αλλά προτιμάτε να πιστεύετε ότι φταίει η...Μέρκελ

    Διαβάζω τα διάφορα αφιερώματα στα έργα και τις ημέρες του Μιχάλη Λιάπη μετά τα διάφορα πανελλήνια ρεκόρ παραβίασης του Κ.Ο.Κ που σημείωσε πριν τη χθεσινή σύλληψη του.

    Όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι κανείς, δεν μπορεί παρά να σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που ως απλός πολίτης κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, ως υπουργός μπορεί να είχε κάνει πολύ χειρότερα πράγματα.

    Τα διάφορα αυτά αφιερώματα έχουν την πλάκα τους αλλά νομίζω ότι προτιμότερα από τα γέλια θα ήταν τα κλάματα. Γελάμε με τον Λιάπη γελώντας με τα χάλια μας.

    Από το 2009 μέχρι σήμερα, κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι την κρίση την έφερε το Μνημόνιο κι όχι ότι το Μνημόνιο προτάθηκε ως η μόνη κάποια λύση του ελληνικού δράματος στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι διάφοροι Λιάπηδες.

    Ειδικότερα από το 2004 μέχρι και το 2009,
    η χώρα κυβερνήθηκε από Λιάπηδες,
    Ρουσόπουλους,
    Βουλγαράκηδες
    και Καμμένους υπό την υψηλή εποπτεία του Καταλληλότερου,
    αλλά κάποιοι προτιμούν να πιστεύουν ότι για όλα φταίει ο Παπανδρέου, η Μέρκελ, ο Σόρος και φυσικά οι αεροψεκασμοί.

    Η κριτική για την ανοχή στους Λιάπηδες όμως δεν μπορεί μόνο να αφορά τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά οφείλει να αποτελέσει και μάθημα για όσους ετοιμάζονται να «τρομάξουν» τη Μέρκελ στέλνοντας στην κυβέρνηση τους Στρατούληδες, τους Λαφαζάνηδες, τον Στάθη Παναγούλη και τον Γιώργο Πάντζα.

    Ο αριστερός ακατάλληλος πολιτικός δεν διαφέρει σε τίποτα από τον δεξιό ακατάλληλο πολιτικό. Είναι και δυο εξίσου ακατάλληλοι κι επικίνδυνοι.

    Αν δεν συνειδητοποιήσουμε τι έφταιξε, καμία λύση δεν θα μοιάζει κατάλληλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταραμένο γλοιώδη σκουλήκι πρασινοφρουρέ υπάρχεις ακόμη? Επιβιώνεις ακόμη μωρή πράσινη κατσαρίδα? Άντε στό διάολο πρασινορουφιάνε μαζί μέ τόν κωλοεβραίο σου τζέφρυ παπαεβραίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή