Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

«Χαστούκι» της Standard & Poor's στη Γαλλία: Υποβάθμισε την προοπτική της πιστοληπτικής ικανότητάς της


Τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση πιέζουν τη Γαλλία και την Ιταλία να πάρουν επιπλέον μέτρα και οι προϋπολογισμοί τους τίθενται εν αμφιβόλλω, ο διεθνής οίκος Standard & Poor's ήχησε τα πρώτα καμπανάκια για τη γαλλική οικονομία και τον Ολάντ.

Μπορεί ο διεθνής οίκος να διατήρησε το "ΑΑ" στην συνολική αξιολόγηση, ωστόσο, υποβάθμισε την προοπτική της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από "σταθερή" σε "αρνητική".

Βασική αιτία γι αυτή την κίνηση του διεθνούς οίκου είναι η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στη χώρα, σύμφωνα με την S&P, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα οικονομικά προβλήματα που θα οδηγήσουν στην υποβάθμιση της αξιολόγησης "ΑΑ" τους προσεχείς μήνες. Συγκεκριμένα, ο οίκος αξιολόγησης θεωρεί ότι η κυβέρνηση Ολάντ ενδέχεται να μην καταφέρει να περάσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει δεσμευτεί να φέρει σε πέρας, με σκοπό την τόνωση της ανάπτυξης.

Ακόμα, η Standard & Poor's μείωσε τις προβλέψεις του για την ανάπτυξη της Γαλλίας τα επόμενα τρία χρόνια και προέβλεψε ότι τα δημόσια ελλείμματα θα καταλαμβάνουν αυξανόμενο ποσοστό του ΑΕΠ.
Η S&P αναμένει ότι το ονομαστικό ΑΕΠ της Γαλλίας να αυξηθεί κατά 2% κατά μέσο όρο την περίοδο 2014 - 2017. Η προηγούμενη εκτίμησή της ήταν στο 2,5%.

Το "AA" της αξιολόγησης της Γαλλίας υποστηρίζεται, σύμφωνα με τον οίκο αξιολόγησης, από την παραγωγικότητα της χώρας, το υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα, το χαμηλό επίπεδο του χρέους των νοικοκυριών, καθώς και τα υψηλά επίπεδα αποταμιεύσεων του ιδιωτικού τομέα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου