Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΑΤΤΙΚΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΓΙΑ 14 ΚΛΟΠΕΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΩΝ


Δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 15 και 33 ετών, συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης (11/2/2015) καθώς λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει το πορτοφόλι από πελάτισσα καταστήματος εμπορικού κέντρου.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθείσες διέπρατταν συστηματικά κλοπές πορτοφολιών από γυναίκες και άνδρες, πελάτες καταστημάτων εμπορικού κέντρου και συγκεκριμένα το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει δεκατέσσερις κλοπές πορτοφολιών σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά των 355 ευρώ, των 9 δολαρίων και των 20 λιρών Τουρκίας και δύο κινητά τηλέφωνα.
Η 33χρονη είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Είναι ''καυμένες'' φτωχούλες, δέν έχουν στόν ήλιο μοίρα.........τίς έφεραν να εργαστούν ''τίμια'', γι αυτό έπεσαν μέ τήν μούρη στήν ''δουλειά''. Μήν τίς τιμωρήσετε βαρειά κύριοι ''έντιμοι'' δικαστές μου........λυπηθείτε τίς ''καυμένες''! Νά τίς αφήσετε αύριο κιόλας ελεύθερες νά συνεχίσουν μέ ζήλο τήν ''εργασία'' τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή