Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Μαξίμου: "Η λαϊκή εντολή μας δεσμεύει σε κομβικά ζητήματα - Δεν κάνουμε πολιτικά παιχνίδια"ε


Εμμένει στις «κόκκινες γραμμές» του το Μαξίμου τη στιγμή που οι δανειστές καλούν την κυβέρνηση να ανοίξει τους καυτούς φακέλους των εργασιακών και του ασφαλιστικού.

«Η λαϊκή εντολή μάς δεσμεύει σε κάποια ζητήματα που θεωρούνται κομβικά», διαμηνύει η Αθήνα, απαντώντας στο νέο τελεσίγραφο λίγων ημερών που έστειλαν οι Βρυξέλλες.

«Εμείς δεν παίζουμε πολιτικά παιχνίδια» ανέφερε υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος που μετείχε στη συνεδρίαση της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης στο υπουργείο Οικονομικών, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι «δεν συζητάμε για μείωση των συντάξεων».

«Εμείς», πρόσθεσε, «θέλουμε μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία, το ταχύτερο δυνατόν -ενδεχομένως και με ένα έκτακτο Eurogroup πριν τις 11 Μαΐου- την οποία συνδέουμε με μια λύση στο ζήτημα της ρευστότητας». 

Παράλληλα, εκτίμησε ότι «θα αρκούσε μια σημαντική πρόοδος για τη λύση στη ρευστότητα και μια απόφαση της ΕΚΤ για τα έντοκα γραμμάτια θα είναι πολύ γρήγορη διαδικασία για τη ρευστότητα».

Εξάλλου, όπως αποκάλυψε, στο υπουργικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, θα παρουσιαστεί ένα προσχέδιο του πολυνομοσχεδίου με βάση τη «λίστα Βαρουφάκη». «Το νομοσχέδιο δεν είναι "μαρμάρινη πλάκα", ούτε υπόθεση 1- 2 ημερών. Μπορεί να μην κλείσει σε ένα υπουργικό», τόνισε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι μεταξύ των εκκρεμών θεμάτων είναι και αυτό των πλειστηριασμών.

Το νομοσχέδιο θα υποβληθεί στο Brussels Group που συνεδριάζει εκ νέου την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, με τη συμμετοχή και υπηρεσιακών παραγόντων από την Ελλάδα. Ωστόσο, η συζήτηση θα περιοριστεί στις ήδη γνωστές θεματικές ενότητες και στις διαφωνίες που έμειναν από το προηγούμενο Brussels Group.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου