Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ρωσικά Τu-95 μπήκαν στον εναέριο χώρο της Αλάσκας - Τρόμος στις ΗΠΑ: "Έφεραν πυρηνικά όπλα"


Για "εισβολή" στον αμερικανικό εναέριο χώρο στην Αλάσκα την περασμένη εβδομάδα δύο ρωσικών στρατηγικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών Tu-95 Bear τα οποία "έφεραν πυρηνικά όπλα",κάνουν λόγο αμερικανικές ιστοσελίδες. 

Το περιστατικό το αναφέρει η ιστοσελίδα Free Beacon , η οποία επικαλείται αξιωματούχους  του Πενταγώνου. 

Το περιστατικό πάντως  δεν επιβεβαιώνεται πλήρως από την αμερικανική διοίκηση αεράμυνας NORAD.

Η αμερικανική ιστοσελίδα ανέφερε ότι τα βομβαρδιστικά Tu-95 Bear φέρονται  να εισήλθαν  στην ζώνη αεράμυνας  της Αλάσκας στις 22 Απριλίου 2015.

Ωστόσο, δεν «σηκώθηκαν» μαχητικά  αεροσκάφη για να αναχαιτίσουν τα ρωσικά βομβαρδιστικά, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους της NORAD

Από την πλευρά του, ο πλοίαρχος του αμερικανικού ναυτικού Jeff Davis,  εκπρόσωπος της αμερικανική Διοίκησης Αεράμυνας , της  Βόρειας Αμερικής Aerospace Defense Command (NORAD), αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την «εισβολή», λέγοντας απλά ότι δεν έγιναν προσπάθειες για να αναχαιτιστούν  τα βομβαρδιστικά Tu-95

Ο Jeff Davis, δήλωσε ότι κατά  το τελευταίο έτος οι διοικήσεις αεράμυνας των ΗΠΑ και του Καναδά  παρακολουθούν με περίσσεια περίσκεψη τις πτήσεις των ρωσικών βομβαρδιστικών. Σε αυτήν την προσπάθεια  έξι φορές ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη μεγάλου βεληνεκούς φέρεται να εντοπίστηκαν σε μη επιτρεπόμενες εναέριες περιοχές   σε 10 διαφορετικές περιπτώσεις.

Το τελευταίο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από τρεις εβδομάδες μετά την «κάθετη πτήση» ρωσικού μαχητικού Su-27 σε ένα  αναγνωριστικό αεροσκάφος RC-135 των ΗΠΑ , πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα, κάτι που το Πεντάγωνο το περιέγραψε   ως «μη ασφαλές» και «αντιεπαγγελματικό».

Είναι πιθανότερο τα ρωσικά αεροσκάφη να πετούσαν "νομίμως" απλά οι Αμερικανοί δε ήταν συνηθισμένοι να νιώθουν την "καυτή" ρωσική πυρηνική "ανάσα" έξω από την "πόρτα" τους, και έτσι προσπαθούν στο κοινό τους να παρουσιάζουν την Ρωσία ως την μονιμως επιτιθέμενη πλευρά.

Μόλις πριν έξι μήνες ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν είχε δηλώσει "Θα συνεχίσουμε να διεξάγουμε περιπολίες μακράς ακτίνας έξω από τα αμερικανικά σύνορα στον Κόλπο του Μεξικού" ως απάντηση στις προκλήσεις των Αμερικανών που διεξάγουν ασκήσεις έξω από τα ρωσικά σύνορα.

Αυτό φυσικά προεκτείνεται και στην πλευρά του Ειρηνικού.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και για πολλά χρόνια οι αμερικανοί εταίροι μας, συνέχιζαν τις πτήσεις  των εξοπλισμένων με πυρηνικά αεροσκαφών τους,  στις ίδιες περιοχές όπως και πριν, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών κοντά στα σύνορά μας. Ως εκ τούτου, πριν από μερικά χρόνια, βλέποντας ότι δεν υπήρχαν στον ορίζοντα  θετικές εξελίξεις, αποφασίσαμε να τους συναντήσουμε στα «μισά του δρόμου», επαναλαμβάνοντας τις πτήσεις της στρατηγικής μας αεροπορίας σε απομακρυσμένες περιοχές», κατέληξε ο Ρώσος ηγέτης .

Στην Ουάσιγκτον είχαν κακομάθει από την εποχή Μ.Γέλτσιν και έχουν υποστεί σοκ, που για άλλη μια φορά δεν αποτελούν την μόνη υπερδύναμη στον πλανήτη όπως ήταν κατά την δεκαετία του 90'.

Το δε θράσος των ΗΠΑ έχει ξεφύγει οποιουδήποτε ορίου, καθώς πραγματοποιούν ασκήσεις με χιλιάδες στρατιώτες στα σύνορα της Ρωσίας, όπως κάνουν τώρα στη Λιθουανία, ενώ τα αμερικανικά πυρηνικά βομβαρδιστικά, περιπολούν συνεχώς στα ρωσικά σύνορα. Η εποχή Μ.Γέλτισν έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, αλλά ακόμα στην Ουάσιγκτον δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου