Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Άλμα 10% κατέγραψε το πετρέλαιο - Μικρές απώλειες για το χρυσό


Εντυπωσιακά κέρδη, που ξεπέρασαν το 10% σημείωσε το πετρέλαιο, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη ημερήσια άνοδο από το 2009, με αφορμή το αίτημα της Βενεζουέλας για έκτακτο συνέδριο του Οργανισμού Πετρελαιοπαραγωγών Κρατών (ΟΠΕΚ). Αντίθετα, ο χρυσός κατέγραψε μικρές απώλειες.

Ειδικότερα, τα συμβόλαια παράδοσης Δεκεμβρίου του χρυσού έκλεισαν με απώλειες 0,2%, στα 1.122,60  δολάρια η ουγγιά.

Παράλληλα, το αργό πετρέλαιο παράδοσης Οκτωβρίου ενισχύθηκε κατά 10,3%, κλείνοντας στα 42,56 δολάρια το βαρέλι.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση του Καράκας έχει έρθει σε επαφή με ορισμένα μέλη του ΟΠΕΚ, μεταξύ των οποίων και τον πρόεδρο του Οργανισμού, προκειμένου να υπάρξει μία έκτακτη συνεδρίαση, με στόχο τη θωράκιση της τιμής του αργού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου