Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Μέρκελ: "Τα Δυτικά Βαλκάνια αντιμετωπίζουν τεράστιες προκλήσεις στο μεταναστευτικό"


"Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτές τις τρομερές ειδήσεις, σύμφωνα με τις οποίες τουλαχιστον 50 άνθρωποι έχουν βρει το θάνατο, ενώ πήγαιναν σε αναζήτηση της ασφάλειας" δήλωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με την αυστριακή αστυνομία, τα πτώματα τουλάχιστον 50 ανθρώπων βρέθηκαν μέσα σε ένα φορτηγό που ήταν σταθμευμένο σε αυτοκινητόδρομο στο ανατολικό τμήμα της χώρας, κοντά στα σύνορα με την Ουγγαρία.

"Είναι μια προειδοποίηση, ώστε να στρωθούμε στη δουλειά, ώστε να επιλύσουμε το πρόβλημα αυτό και να δείξουμε αλληλεγγύη", πρόσθεσε η καγκελάριος η οποία συμμετέχει σε μια σύνοδο κορυφής για τα Δυτικά Βαλκάνια.

Η Μέρκελ παραδέχθηκε πως οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων αντιμετωπίζουν "τεράστιες προκλήσεις", υποδεχόμενες δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που προσπαθούν να φθάσουν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

"Είναι δική μας ευθύνη να βοηθήσουμε τις χώρες αυτές", πρόσθεσε.

"Θα είναι σίγουρα μια κεντρική αποστολή να προστατεύσουμε καλύτερα τα εξωτερικά σύνορά μας", δήλωσε στη διάσκεψη ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γιοχάνες Χαν, επαναλαμβάνοντας ότι σε μερικές εβδομάδες οι Βρυξέλλες θα προτείνουν μια νέα οπτική στην κατάσταση.

"Θα δώσουμε άλλη μια ευκαιρία με τις ποσοστώσεις. Ελπίζω ότι υπό το φως των πιο πρόσφατων εξελίξεων υπάρχει τώρα μια ετοιμότητα μεταξύ όλων των 28 κρατών μελών προκειμένου να συμφωνήσουμε σε αυτό", είπε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου