Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Τηλεφωνική επικοινωνία A.Τσίπρα-A.Μέρκελ-B.Φάινμαν για συνεργασία στο προσφυγικό


Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και τον καγκελάριο της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν είχε το απόγευμα του Σαββάτου (03.10.2014) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με αντικείμενο την προσφυγική κρίση.

Η Άνγκελα Μέρκελ υποσχέθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό μεγαλύτερη ευρωπαϊκή στήριξη, τόσο σε επίπεδο κονδυλίων όσο και σε στελέχωση των αρμόδιων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, στην τηλεδιάσκεψη που έγινε, συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία των τριών χωρών για την διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, ενώ τόσο η Γερμανία όσο και η Αυστρία, δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν τις προσπάθειες της Ελλάδας για περισσότερη ευρωπαϊκή στήριξη, τόσο σε επίπεδο κονδυλίων, όσο και σε επίπεδο στελέχωσης των αρμοδίων για το προσφυγικό υπηρεσιών.

Σπίσης συμφωνήθηκε η αποστολή εξειδικευμένου προσωπικού από την Αυστρία, προκειμένου να ενσωματωθεί στις υπηρεσίες FRONTEX και ΕASO. Τέλος συζητήθηκε και η επίσκεψη του μου Φάινμαν στην Ελλάδα, την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Είσαι κι εσύ τό ίδιο ''ελληνας'' όπως τό τσιπροεβραιόπουλο πού τόν αποκαλείς μέ τό τιμημένο ΕΛΛΗΝΑΣ καί μαγαρίζεις τήν λέξη καί τό νόημά της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή