Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Άνευ προηγουμένου ανάπτυξη της αμερικανικής Αεροπορίας στην Φινλανδία


Μπορεί η Φινλανδία να μην είναι μέλος του ΝΑΤΟ και ο όρος «Φινλανδοποίηση» να έγινε συνώνυμος με την ουδετερότητα ενός κράτους που υποχώρησε απέναντι σε μια μεγάλη δύναμη (ΕΣΣΔ) προκειμένου να διατηρήσει την σταθερότητα στα σύνορά της εντούτοις η χώρα τώρα φαίνεται πως εγκαταλείπει οριστικά το δόγμα αυτό.

Για πρώτη φορά αμερικανικά F-15C από την 123 Μοίρα με έδρα το Portland του Oregon θα σταλούν στην αεροπορική βάση της Rissala μια «ανάσα» από τα σύνορα με τη Ρωσία προκειμένου να πραγματοποιήσουν κοξνές ασκήσεις με την Αεροπορία της χώρας.

Η 123 Μοίρα μαζί με την 125 Μοίρα της αεροπορικής Εθνοφρουράς της Φλόριντα είναι δύο μονάδες της USAF που είναι ιδιαίτερα ενεργές στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα. Τον περασμένο χρόνο βρέθηκαν για αρκετούς μήνες σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης στο πλαίσιο της διαβεβαίωσης του αισθήματος ασφάλειας των Βαλτικών χωρών αλλά και της Πολωνίας στη δέσμευση του ΝΑΤΟ για προστασία έναντι οιοσδήποτε απειλής.

Η άσκηση στην Φινλανδία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Μάιο και σε αυτή δεν αποκλείεται να λάβουν μέρος και οι αεροπορικές δυνάμεις της Σουηδίας και της Νορβηγίας.

Η ανάπτυξη των αμερικανικών αεροσκαφών στην Φινλανδία είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει την οργή της Μόσχας η οποία θεωρεί ότι η επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά θέτει σοβαρά θέματα για την ασφάλειά της.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου