Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

K.Μητσοτάκης: ''Όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι απέναντί σας''


Με τα συλλυπητήρια του για την απώλεια των 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αισθάνομαι οδύνη για την απώλεια των 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», τόνισε ο αρχηγός της ΝΔ.

«Άσκηση αποπροσανατολισμού από τον πρωθυπουργό. Η κοινωνία είναι σε αναβρασμό, η οικονομία είναι σε τέλμα και κρίσιμες αποφάσεις για την εθνική κυριαρχία της χώρας παίρνονται ερήμην του ελληνικού λαού. Η πολιτική αβεβαιότητα επανέρχεται στη χώρα με ευθύνη δική σας. Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης και συμπεριφέρεται με τακτικισμούς, ενώ διχάζεται τους Έλληνες. Όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι απέναντί σας, γιατί τους είπατε ψέματα», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η στάση μας για τις τηλεοπτικές άδειες είναι απλή. Στηρίζουμε την ελεύθερη αγορά αλλά πάντα με τον έλεγχο της αρχής. Κανείς δεν διαφωνεί για έλεγχο, αλλά εσείς δεν το πάτε εκεί. Θέλετε να καταστήσετε τον Παππά τον απόλυτο κυρίαρχο των ΜΜΕ».

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Η ΠΛΑΝΗ ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

    ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ, ΣΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥΣ.... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ “ΠΙΣΤΕΥΩ”.

    “Ομολογώ εν βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών.”


    Η Πλάνη περί άκυρων μυστηρίων, νέου και παλιού (πρώτης και δεύτερης εκκλησίας).


    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2016/02/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή