Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Μοσκοβισί: «Δύσκολες αλλά αναγκαίες οι μεταρρυθμίσεις»


Τη δυσκολία εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων αναγνώρισε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Πιερ Μοσκοβισί, τόνισε ωστόσο ότι είναι απαραίτητη η υλοποίησή τους. 

Μιλώντας μετά το πέρας το Eurogroup, εμφανίστηκε εκ νέου αισιόδοξος πως από το δεύτερο εξάμηνο η ελληνική οικονομία θα επιστρέψει σε θετικό ρυθμό ανάπτυξης, εφόσον διατηρηθεί η πορεία των μεταρρυθμίσεων.

Ο κ. Μοσκοβισί έκανε λόγο για εποικοδομητικές συνομιλίες στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα, μεταξύ θεσμών και ελληνικής κυβέρνησης.

Ο κ. Μοσκοβισί υπογράμμισε ότι υπάρχει πρόοδος σε ό,τι αφορά το ελληνικό ζήτημα και ότι βρίσκεται εντατική δουλειά σε εξέλιξη σε τεχνικό επίπεδο.

Όπως είπε, η δουλειά αυτή πρέπει να συνεχιστεί με γρήγορο ρυθμό για να επιστρέψουν στην Αθήνα οι θεσμοί «όσο πιο σύντομα γίνεται».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου