Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Ε.Κουντουρά: "Τα μίντια υπερβάλλουν, στα νησιά υπάρχει ομαλότητα μετά τα hot spots"


Έκκληση στα μέσα ενημέρωσης να βοηθήσουν την εθνική προσπάθεια, έκανε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Μιλώντας στον Σκάι είπε χαρακτηριστικά: «Κλείνω αυτή τη στιγμή όλες τις συμφωνίες στο εξωτερικό για να πάρουμε μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, το οποίο αξίζουμε. Όλοι μαζί, με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους φορείς του τουρισμού στα νησιά, κάνουμε έκκληση με την στήριξή σας να προωθήσουμε αυτά τα νησιά, που σήμερα παρουσιάζουν εικόνα ασφάλειας και κανονικότητας. Με την ολοκλήρωση των hot spots υπάρχει η εικόνα της ομαλότητας. Υπάρχει μία υπερβολή με τις εικόνες που προβάλλουν τα μίντια και το αναγνωρίζουν και οι επιχειρηματίες και οι tour operators που μου το επισημαίνουν, τα μίντια υπερβάλλουν».

Όπως τα καταφέραμε πέρυσι ενωμένοι, όπου πετύχαμε ρεκόρ, και η φετινή χρονιά έχει θετικά μηνύματα, είπε, παραδεχόμενη πάντως πως συγκεκριμένα νησιά «υφίστανται μια πίεση» και χρειάζονται στήριξη. 

«Χρειαζόμαστε την στήριξή σας για να υπάρξει μια ισορροπία μεταξύ της προβολής των ομορφιών της χώρας και της πραγματικότητας. Υπάρχουν νησιά που έχουν πρόβλημα με τις κρατήσεις, αλλά δεν πρέπει να το επιδεινώσουμε και το μεγαλύτερο μέρος της χώρας σημειώνει αύξηση στις κρατήσεις για το 2016, και η Κρήτη είναι συν και τα νησιά του Ιονίου είναι συν», τόνισε η κα. Κουντουρά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου