Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τουλάχιστον 40 άμαχοι νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τους τουρκικούς βομβαρδισμούς στη Συρία


Περισσότεροι από 40 πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί από τους βομβαρδισμούς που έχουν εξαπολύσει οι τουρκικές δυνάμεις στη Συρία και την επέλαση του τουρκικού στρατού εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών και των Κούρδων.

Σύμφωνα με το συριακό παρατηρητήριο αθρωπίνων δικαιωμάτων, η Τουρκία προέβη σε εκτεταμένους βομβαρδισμούς σε διάφορες περιοχές, τόσο με μονάδες πυροβολικού, όσο και από αέρος, με πολεμικά αεροσκάφη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι Τούρκοι κτύπησαν με πυροβολικό και με αεροπλάνα το χωριό Τζεμ ελ Κουσά, νότια της Τζαραμπλούς σκοτώνοντας τουλάχιστον 20 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 50.

Άλλα 20 άτομα σκοτώθηκαν και 25 τραυματίστηκαν από βομβαρδισμούς τουρκικών αεροσκαφών στην πόλη αλ Αμαρνέχ. Στα ίδια σημεία, τουλάχιστον τέσσερις Κούρδοι μαχητές σκοτώθηκαν και άλλοι 15 τραυματίστηκαν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου