Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Πεντάγωνο: Απαράδεκτες οι συγκρούσεις Τούρκων – Κούρδων στη Συρία


Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Πίτερ Κουκ, αναφερόμενος στις δραστηριότητες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στην στρατιωτική επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» στη Συρία, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ βρίσκουν απαράδεκτες τις συγκρούσεις νότια της Τζεράμπλους.




Ο Κουκ είπε ότι  οι ΗΠΑ δεν θεωρούν αποδεκτές τις ενέργειες του τουρκικού στρατού κατά των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας ( μέλη είναι Κούρδοι και Άραβες) που γίνονται νότια της πόλης Τζεράμπλους στη Συρία.


Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας ανέφερε ότι είναι ανάγκη όλοι οι οπλισμένοι από την περιοχή  να σταματήσουν τις συγκρούσεις και να ανοίξουν διαύλους επικοινωνίας μεταξύ τους γιατί ο κίνδυνος είναι κοινός από τους τρομοκράτες του ‘ισλαμικού κράτους’, σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα.

Νωρίτερα το Πεντάγωνο είχε αναφέρει ότι ο κύριος όγκος των Κούρδων του YPG έχει μετακινηθεί ανατολικά του Ευφράτη ποταμού, και ο σχεδιασμός της Τουρκίας πρέπει να τερματισθεί.


http://www.echedoros-a.gr/2016/08/blog-post_544.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου