Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΟΛΠ: Αύξηση 18,54% στις αφίξεις επταμήνου για το 2016 με επιπλέον 150.000 επιβάτες


Αύξηση σε ποσοστό 18,54% στις αφίξεις επταμήνου για το 2016 με επιπλέον 150.000 επιβάτες σε σύγκριση με το αντίστοιχο του 2015 σημείωσε  η κρουαζιέρα στο λιμάνι του Πειραιά, σύμφωνα τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά.

Όπως επισημαίνει η διοίκηση της εταιρείας  τα στοιχεία οφείλονται εν μέρει: - στις παρεμβάσεις της Διοίκησης του ΟΛΠ στον τομέα της κρουαζιέρας με την υλοποίηση έργων εκσυγχρονισμού στους επιβατικούς σταθμούς,

- τις νέες εμπορικές συμφωνίες για την προσέλκυση περισσότερων κρουαζιερόπλοιων και με δράσεις που ενισχύουν την ελκυστικότητα της κρουαζιέρας.

-Θετικά συμβάλλει και η υλοποίηση άμεσων επενδύσεων πάνω από 135 εκ. ευρώ σύμφωνα με τη νέα σύμβαση παραχώρησης για την επέκταση των λιμενικών υποδομών στο νότιο μέτωπο ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν τα νέα κρουαζιερόπλοια μεγάλης χωρητικότητας, με στόχο να αναδείξουν τον Πειραιά ως το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας της Μεσογείου.

Στο πλαίσιο των δράσεων για την μεγαλύτερη ελκυστικότητα των κρουαζιερόπλοιων, το Σάββατο 27.08.2016, ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά συνέχισε τη συνεργασία του με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και την παράσταση "Θάλασσα στην άκρη, η Ελλάδα - Climbing the sea" σε σκηνοθεσία Ν. Διαμαντή με καλεσμένους τους 3600 επιβάτες και τα πληρώματα του κρουαζιερόπλοιου "ROYAL PRINCESS" (η αρχή έγινε με τους επιβάτες του Carnival Vista).

Η παράσταση που δόθηκε αυτή τη φορά πάνω στο πλοίο είναι μια σύνθεση κειμένων από αρχαίες τραγωδίες και ποιήματα σε ένα ταξίδι όπου το αρχαίο ελληνικό θέατρο συναντά την ελληνική ποίηση σε μια πρωτότυπη δράση που θα συμβάλλει στην προβολή του Ελληνικού πολιτισμού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου