Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας για εμπόρους ναρκωτικών: Συνελήφθησαν 56 άτομα: Οι 54 αλλοδαποί «μετανάστες»!


Μεγάλης κλίμακας επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικών ομάδων που διακινούν ποσότητες ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, ξεκίνησε από την Παρασκευή το πρωί η ελληνική αστυνομία.

Στόχος είναι η αποδόμηση των κυκλωμάτων που λυμαίνονται δημόσιους χώρους σε κεντρικές περιοχές της πρωτεύουσας, όπως τα Προπύλαια, η οδός Πανεπιστημίου, το πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων, η Νομική Σχολή, η πλατεία Κάνιγγος, η πλατεία Βικτορίας και η πλατεία Αμερικής.

Ο έλεγχος διεξάγεται και περιμετρικά των περιοχών που αναφέρθηκαν, μετά από καταγγελίες πολιτών και φορέων.

Μέχρι τώρα, έχουν συλληφθεί 56 άτομα, εκ των οποίων οι 54 είναι αλλοδαποί «πρόσφυγες» και «μετανάστες» , ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 25 έρευνες σε οικίες και έχουν κατασχεθεί σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών και μετρητά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου