Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο ισχυρίζεται ότι κατέρριψε η ISIS - Χιλιάδες άνδρες στέλνει η Δαμασκός στο δυτικό Χαλέπι


Ένα ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο ανακοίνωσε ότι κατέρριψε η ISIS στην περιοχή της Παλμύρας στην ίδια επριοχή δηλαδή που είχε γίνει και η προηγούμενη κατάρριψη στις 9 Ιουλίου με αποτέλεσμα το θάνατο και των δύο πιλότων.

Η ισλαμική οργάνωση ισχυρίζεται πως πραγματοποίησε την κατάρριψη κοντά στην περιοχή Huwaysis η οποία είναι πλούσια σε κοιτάσματα πετρελαίου.

Από την πλευρά του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας φαίνεται να διαψεύδει τη σχετική είδηση λέγοντας ότι κανένα ρωσικό ελικόπτερο δεν έχει καταρριφθεί και όλα έχουν επιστρέψει στις βάσεις τους ύστερα από επιχειρήσεις στην συριακή επικράτεια.

Στο μεταξύ ενισχύσεις με χιλιάδες άνδρες στέλνει η Δαμασκός στο Χαλέπι τόσο με ειδικές δυνάμεις των «Γερακιών τα Ερήμου» όσο και της παλαιστινιακής οργάνωσης Liwa al-Quds. Οι αντάρτες επιτίθενται σε τρια μέτωπα: Στο δυτικό Χαλέπι, στο κεντρικό Χαλέπι (την παλιά) πόλη όσο και στο ανατολικό μέρος της πόλης.

Και από την πλευρά όμως των ανταρτών αποστέλλονται ενισχύσεις στην περιοχή με την οργάνωση Jaysh Al-Fateh να στέλνει εκατοντάδες ενόπλους.


Ο εκπρόσωπος της  LiwaAlQuds αναφέρει πως τουλάχισοτν 4000 μαχητές της οργάνωσης έχουν έρθει στο δυτικό Χαλεπι

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου