Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Τραμπ: «Για πρώτη φορά διώχνουμε τους παράνομους κακούς τύπους με στρατιωτική επιχείρηση»


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησής του για την απέλαση χιλιάδων παράτυπων μεταναστών που ζουν στη χώρα του αποτελεί «μια στρατιωτική επιχείρηση».

«Βλέπετε τι γίνεται στα σύνορα. Ξαφνικά, για πρώτη φορά (...) διώχνουμε τους πολύ κακούς τύπους, με ρυθμό που έχει υπάρξει ποτέ πριν», δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με επιχειρηματίες στον Λευκό Οίκο. «Και αυτή είναι μια στρατιωτική επιχείρηση», πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικάνος.

Πριν περάσουν καν δύο ώρες όμως, ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας της κυβέρνησής του, ο Τζον Κέλι, δήλωσε το αντίθετο στο Μεξικό. Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να «χρησιμοποιήσουν τον στρατό όσον αφορά το μεταναστευτικό» ζήτημα, διαβεβαίωσε ο Κέλι σε μια συνέντευξη Τύπου περιστοιχισμένος από τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον και τους μεξικανούς ομολόγους τους.

Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας κατέστησε σαφές προχθές Τρίτη ότι σχεδόν όλοι οι παράτυποι μετανάστες εφεξής είναι υποψήφιοι προς απέλαση και ότι θα τους επαναπροωθεί στο Μεξικό, αν εισήλθαν στις ΗΠΑ από το μεξικανικό έδαφος, ανεξαρτήτως της υπηκοότητάς τους. Μεξικανός αξιωματούχος χαρακτήρισε «εχθρική» την πολιτική αυτή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου