Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Βάιντμαν: Η ΕΚΤ δεν θα σταματήσει ξαφνικά τις αγορές ομολόγων


Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (EKT) δεν θα βάλει ξαφνικά τέλος στο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, δήλωσε το μέλος της ΕΚΤ και διοικητής της Bundesbank, Γενς Βάιντμαν.

Σε συνέντευξή του στην Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAZ), o κ. Βάιντμαν επανέλαβε την κριτική του προς το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE), λέγοντας πως «δεδομένου ότι τα χρέη εξακολουθούν να είναι τόσο υψηλά σε ορισμένες χώρες της Eυρωζώνης, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει πιέσεις στη νομισματική πολιτική να διατηρήσει χαμηλά τα επιτόκια για περισσότερο χρόνο απ’ όσο είναι απολύτως απαραίτητο».

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι «το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ δεν θα σταματήσει τώρα ξαφνικά τις αγορές ομολόγων».

Πηγή: Reuters
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου