Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

«150 χιλιάδες Αλβανοί έφυγαν από το Κοσσυφοπέδιο»


Μπορεί να αποτελεί ‘είδηση’ η επιστροφή των Αλβανών στο Κοσσυφοπέδιο, αλλά η πραγματικότητα  είναι εντελώς διαφορετική, σημειώνει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων που έχει ως τίτλο «150 χιλιάδες Αλβανοί εγκατέλειψαν το Κοσσυφοπέδιο το 2014-2015», απαντώντας εμμέσως στο θέμα που θέσαμε για έλλειψη στοιχείων αυτών που έχουν μεταναστεύσει.


Σημειώνει το δημοσίευμα το οποίο επικαλείται πληροφορίες από ελβετική εφημερίδα: 


Το κύριο πρόβλημα το οποίο υπάρχει στα (δυτικά) Βαλκάνια δεν είναι μόνο τα προβλήματα μεταξύ των διαφόρων κοινοτήτων, αλλά η δημογραφική πενία που απειλεί όλες τις χώρες της περιοχής.


Λόγω απουσίας ανθρώπινου δυναμικού, η Γερμανία,  έχει ‘τραβήξει’ όλους τους ειδικευμένους εργαζόμενους από την περιοχή, σύμφωνα με ελβετική εφημερίδα που έχει τίτλο «Τα Βαλκάνια ερήμωσαν».Από το Κοσσυφοπέδιο 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν φύγει στο διάστημα μεταξύ του Νοεμβρίου του 2014 και του Φεβρουαρίου του 2015 (σε τέσσερις μήνες) που αντιστοιχούν σε περισσότερο από το 5% του συνολικού πληθυσμού, μια κίνηση εξόδου, χωρίς προηγούμενο, σε καιρό ειρήνης.Τους τελευταίους μήνες, οι Κοσοβάροι προσπάθησαν να αναζητήσουν άσυλο στη Γερμανία, αλλά οι προσπάθειές τους ήταν ανεπιτυχείς. Μερικοί  επεστράφησαν με τη βία στο Κοσσυφοπέδιο, όπου η ανεργία εξακολουθεί να πλήττει περισσότερο από το ήμισυ του εργατικού δυναμικού.( ata.gov.al)

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/150.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου