Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Την έλλειψη αλληλεγγύης από την ΕΕ προς την Ελλάδα υπογράμμισαν οι τέσσερις μεγαλύτερες πολιτικές ομάδες της Ευρωβουλής


«Τη μεγάλη έλλειψη αλληλεγγύης από την ΕΕ προς την Ελλάδα» επισήμαναν, μεταξύ άλλων, με κοινή συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγαλύτερων πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου, εξαιρουμένης της ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν η Κορνέλια Ερνστ από την Ενωτική Αριστερά, η Σκα Κέλερ από τους Πράσινους, η Αγγέλικα Μίλνερ από τους Φιλελεύθερους και η Μπριτζίτ Σίπελ από τους Σοσιαλιστές. Συμμετείχε και ο Φιλίπ Νταμ από το Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW).

Οι ευρωβουλευτές υπογράμμισαν την ανάγκη για την όσο το δυνατόν ταχύτερη μετακίνηση των αιτούντων άσυλο από τα ελληνικά νησιά προς την ηπειρωτική Ελλάδα και ζήτησαν την κατάργηση της συμφωνίας του «ένα προς ένα» με την Τουρκία.

Για το σύνολο των ευρωβουλευτών, η συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας έχει συνέπειες στο επίπεδο των ανθρώπινων δικαιωμάτων των προσφύγων, που «είτε βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση στην Ελλάδα, είτε επαναπροωθούνται στην Τουρκία, ή είναι στην Τουρκία, που έχει από την πλευρά της σφραγίσει τα σύνορα με τη Συρία», υπογράμμισαν.

Η Σκα Κέλερ σημείωσε, από την πλευρά της, ότι η ΕΕ έχει μεταθέσει την ανθρωπιστική της ευθύνη στην Τουρκία. «Η Τουρκία καλείται να υλοποιήσει τη δική μας πολιτική για τους πρόσφυγες, που δεν είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε. H προϋπόθεση «ένα προς ένα» (για κάθε έναν πρόσφυγα που επαναπροωθείται στην Τουρκία, ένας επανεγκαθίσταται στην Ευρώπη) υπονομεύει το πρόγραμμα του ΟΗΕ και γι' αυτό το λόγο, εμείς οι Πράσινοι έχουμε ζητήσει την κατάργηση αυτής της συμφωνίας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου