Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Δύο γάιδαροι (CHP και ΑΚΡ) τσακώνονται σε ξένο «αχυρώνα»: «Εξαιτίας σας η Ελλάδα μας πήρε 18 νησιά»!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Ο αντιπρόεδρος του κεμαλικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Οζτούρκ Γιλμάζ (Öztürk Yılmaz) εκ νέου αμφισβήτησε την ελληνική κυριαρχία σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου κατηγορώντας την τουρκική κυβέρνηση του ΑΚΡ ότι «έθρεψε το θράσος της Ελλάδας»!

«Πίσω από την θρασύτατη συμπεριφορά της Ελλάδας βρίσκεται η μακροχρόνια σιωπή της Τουρκίας απέναντι στην κατοχή νησιών, νησίδων και βραχονησίδων, η κυριαρχία των οποίων δεν μεταβιβάσθηκε με σαφείς διαδικασίες.

Η Τουρκία παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα σιωπηλή και η Ελλάδα προβαίνει σε δυσάρεστες προσεγγίσεις, με την αυτοπεποίθηση του ιδιοκτήτη στα εν λόγω. Η θρασύτητα αυτή πρέρχεται από τη σιωπή του ΑΚΡ». 

Σαφώς αναφέρεται στα περιβόητα 18 νησιά τα οποία το CHP θεωρεί ότι η Ελλάδα «άρπαξε»!

Τα νησιά που ζητά το CHP βρίσκονται στο Βόρειο Αιγαίο, το Κεντρικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και το Κρητικό Πέλαγος. Σε αυτά είχε αναφερθεί από το βήμα της τουρκικής βουλής, την άνοιξη του 2013, και ο τότε υπουργός Εξωτερικών Νταβούτογλου.

Αυτά είναι τα νησιά που θέλουν οι Τούρκοι
Βόρειο Αιγαίο:
1. Φούρνοι
2. Θύμαινα
3. Οινούσες
Ανατολικό Αιγαίο:
4. Παναγιά
Κεντρικό Αιγαίο:
5. Καλόγεροι
Κρητικό Πέλαγος:
6. Διονυσάδες
7. Κουφονήσι
8. Γαιδουρονήσι
9. Γαύδος
Δωδεκάνησα:
10. Αρκιοί
11. Αγαθονήσι
12. Κίναρος
13. Φαρμακονήσι
14. Καλόλιμνος
15. Πλάτη
16. Γυαλί
17. Λέβιθα
18. Σύρνα

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου