Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Goldman Sachs: Σχέδια έκτακτης ανάγκης ενόψει Brexit


Ο διευθύνων σύμβουλος του ευρωπαϊκού βραχίονα της Goldman Sachs δήλωσε σέρα ότι θα εφαρμοστεί ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης με τη μετακίνηση εκατοντάδων εργαζομένων εκτός Λονδίνου, πριν επιτευχθεί μια συμφωνία για το Brexit.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα ενεργοποιήσει τη διαδικασία διαζυγίου με την Ε.Ε. στις 29 Μαρτίου, ξεκινώντας δύο χρόνια διαπραγματεύσεων που θα καθορίσουν το μέλλον της Βρετανίας και της Ευρώπης. Το μεγαλύτερο μέρος των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της Goldman βρίσκονται στη Βρετανία, όπου απασχολεί περίπου 6.000 εργαζομένους αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Νοντ δήλωσε ότι το μεγάλο ερώτημα σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης είναι εάν η Βρετανία και η ΕΕ θα συμφωνήσουν σε μεταβατικές ρυθμίσεις καθώς προσπαθούν να καταλήξουν σε μια συμφωνία για το Brexit, μια διαδικασία που ορισμένοι φοβούνται ότι θα μπορούσε να διαρκέσει παραπάνω από τη διετή περίοδο διαπραγματεύσεων.

«Δεν μπορούμε να στηριχθούμε πάνω τους άρα πρέπει να έχουμε σχέδια έκτακτης ανάγκης και αυτό θα αρχίσουμε να εφαρμόζουμε», δήλωσε ο Νοντ.

Αρχικά, η τράπεζα θα αρχίσει να προσλαμβάνει κόσμο στην Ευρώπη και να μετακινεί υπαλλήλους από το Λονδίνο καθώς και να επενδύει στις υποδομές και στην τεχνολογία τους επόμενους 18 μήνες για να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών θα είναι σε πλήρη λειτουργία έως ότου η Βρετανία αποχωρήσει από την ΕΕ, δήλωσε ο Νοντ.

Αρνήθηκε να διευκρινίσει ποιες τοποθεσίες θα ευνοηθούν, αν και δήλωσε ότι η εταιρία έχει άδειες τραπεζικής λειτουργίας στη Γαλλία και τη Γερμανία και γραφεία σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

«Τους επόμενους 18 μήνες θα αναβαθμίσουμε αυτές τις εγκαταστάσεις, θα αποκτήσουμε επιπλέον χώρο σε κάποιες από αυτές και θα αυξήσουμε τον αριθμό των εργαζομένων, τις δυνατότητες και τις υποδομές σε ορισμένες από αυτές», δήλωσε ο ίδιος.

«Η μορφή που θα έχει εντέλει η παρουσία μας εξαρτάται από την έκβαση των διαπραγματεύσεων και από αυτό που θα αναγκαστούμε να κάνουμε λόγω αυτών. Ανεξάρτητα από το σενάριο, ανεξάρτητα από την έκβαση, το Λονδίνο θα παραμείνει για εμάς ένας πολύ σημαντικός περιφερειακός κόμβος και ένας πολύ σημαντικός παγκόσμιος κόμβος» πρόσθεσε ο Νοντ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου