Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ο Π. Καμμένος αναρωτιέται… γιατί κυκλοφορεί (ακόμη) ελεύθερος ο Σημίτης


Δριμεία επίθεση στον Κώστα Σημίτη εξαπολύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ¨Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ενώ επικριτικός εμφανίζεται και έναντι των Γιάννη Στουρνάρα και Γιάννου Παπαντωνίου.

Ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζει ως εφιάλτη την πρόσφατη επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού, ενώ στο σχόλιο του κ. Σημίτη ότι η διαφθορά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και δεν χρειάζεται εξεταστικές επιτροπές, ο κ. Καμμένος απαντά: «Είναι ο πρωθυπουργός του χρηματιστηρίου, ο πρωθυπουργός του Παπαντωνίου, ο πρωθυπουργός του Τσοχατζόπουλου, ο πρωθυπουργός που πρότεινε στους Έλληνες να αγοράσουν μετοχές, ενώ ο ίδιος και οι δικοί του πωλούσαν. Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο κ. Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας».

Ερωτηθείς για το εάν συμφωνεί με την άποψη ότι υπάρχει ώσμωση μεταξύ του κ. Σημίτη και άλλων εκσυγχρονιστών με τη Ν.Δ., ο υπουργός απαντά: «Αυτή δεν είναι ώσμωση, είναι τα "καυσαέρια" του κ. Σημίτη, τα οποία έχουν εισέλθει στον χώρο της Ν.Δ.».

Για την κόντρα των τελευταίων ημερών μεταξύ της κυβέρνησης και του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, ο κ. Καμμένος απαντά ότι «όσο ο κ. Στουρνάρας επιμένει στις συναντήσεις με το παρελθόν του, νομίζω ότι με αυτά που κάνει δημιουργεί ο ίδιος πρόβλημα και όχι η κυβέρνηση προς τον κ. Στουρνάρα».

Υποστηρίζει ότι τα αδικήματα της εποχής Παπαντωνίου στα εξοπλιστικά δεν έχουν παραγραφεί, καθώς αφορούν σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και προσθέτει ότι «εάν ελπίζουν στην παραγραφή, θα πρέπει να τους ενημερώσουν οι συνήγοροί τους ότι δεν πρόκειται να γλιτώσουν».

Ξεκαθαρίζει, ακόμα, ότι «δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο» να ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που αφορά τον διαχωρισμό κράτους - Εκκλησίας και αναφέρει ότι για την συνταγματική αναθεώρηση το κόμμα του προτείνει την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ή ΜΑΜΑΚΙΑΣ Ή ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ Ή ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ
    Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΟΜΟ.
    ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ,
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ, ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

    ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ".
    ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΟΛΑ.

    ΠΟΛΥΠΛΟΥΣΙΟΣ, ΜΕ ΒΙΛΑ 450 Τ.Μ. ΚΑΙ ΣΚΑΦΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
    ΜΑΜ, ΚΑΚΑ, ΦΙΓΟΥΡΑ, ΝΑΝΙ.

    ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ,
    ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή