Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Βερολίνο: Το 76% των πολιτών θέλουν πιο σκληρή στάση απέναντι στον Ερντογάν


Σε δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Emnid για λογαριασμό της εφημερίδας Bild, η πλειονότητα των ερωτηθέντων στη Γερμανία εμφανίζεται δυσαρεστημένη από την γερμανική πολιτική έναντι της Τουρκίας. 

Το 76% θεωρεί μάλιστα ότι το Βερολίνο δείχνει υπερβολική ανοχή στον Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, ενώ μόλις το 12% επικροτεί τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης έναντι του Τούρκου Προέδρου.

Οιν εκτιμήσεις των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών
   
Στο μεταξύ, ο Χορστ Ζέεχοφερ, ο πρόεδρος της βαυαρικής Χριστιανοκοινωνικής Ενωσης (CSU) σε συνέντευξή του στην Welt της Κυριακής απέκλεισε την πιθανότητα να κατακτήσουν οι Χριστιανοδημοκράτες την απόλυτη πλειοψηφία «λόγω της πολιτικής της καγκελαρίου Μέρκελ στο προσφυγικό το 2015».

Ο συντηρητικός Βαυαρός πολιτικόςΘεωρεί όμως εφικτό να μην κατακτήσει το Κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία το όριο του 5% και επομένως να μείνει έξω από το Κοινοβούλιο εάν ακολουθηθεί μια «έξυπνη πολιτική» και αυτό μπορεί να γίνει «εάν συνεχίσουμε με την ίδια σύνεση την μέχρι τώρα ακολουθούμενη πολιτική σε θέματα ασφαλείας, απέναντι στην Τουρκία, στο προφυγικό και την Ευρώπη».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου