Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Κρεμασμένη βρέθηκε 80χρονη στη Χίο


Εντοπίστηκε κρεμασμένη μια 80χρονη γυναίκα στην αποθήκη της επιχείρησης που διατηρούσε.

Τέλος στη ζωή της έβαλε στα 80 της χρόνια μια ηλικιωμένη γυναίκα το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του Αγίου Πολυκάρπου στο Τάλαρος. Την 80χρονη εντόπισε κρεμασμένη από σχοινί ο γαμπρός της σε αποθήκη της οικογενειακής τους επιχείρησης λίγο πριν τις 9 το πρωί, ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ αλλά και την Αστυνομία.

Παρά την άμεση επέμβαση για την 80χρονη ήταν ήδη αργά αφού ο ιατροδικαστής που έφθασε στο σημείο απλά διαπίστωσε τον θάνατό της. «Πρόκειται ξεκάθαρα για αυτοκτονία, χωρίς όμως να ξέρουμε τα αίτια τα οποία ερευνούμε», ανέφερε στον «π» ανώτερο στέλεχος της Α.Δ. Χίου.

Πηγή: politischios.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου