Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Την εκδίωξη του Κατάρ από τον διεθνή συνασπισμό εναντίον του ISIS επιζητεί η Αίγυπτος


Ο διεθνής συνασπισμός εναντίον του ISIS δεν πρέπει να έχει μέλη κράτη τα οποία υποστηρίζουν την τρομοκρατία, τόνισε η Αίγυπτος σε μια σύνοδο του συνασπισμού στην Ουάσινγκτον, αναφερόμενη στο Κατάρ.

«Είναι απαράδεκτο για τον συνασπισμό να έχει ανάμεσα στα μέλη του κράτη τα οποία υποστηρίζουν την τρομοκρατία ή τάσσονται υπέρ της στα μέσα ενημέρωσής τους», τόνισε ένα στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου Άχμεντ Αμπού Ζέιντ, ο οποίος είναι παράλληλα και ο εκπρόσωπός του και ηγείται της αντιπροσωπείας της χώρας του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου