Υπάρχει ένας γρανίτης βάρους 600 τόνων που μεταφέρθηκε από το Ασουάν στην πυραμίδα της ΓΚΙΖΑΣ . Διαβάστε το Ασουάν ανάποδα, από τα δεξιά προς τα αριστερά, θ
α δείτε ότι βγαίνει η λέξη Νάουσα, δηλαδή λέξη Ελληνική. Και μια που κάνατε τον κόπο και διαβάσατε την λέξη Ασουάν ανάποδα , διαβάστε ανάποδα και τις παρακάτω λέξεις που ενώ νομίζαμε μέχρι τώρα ότι είναι αιγυπτιακές , βλέπουμε ότι είναι Ελληνικές. π.χ. το Σάιδ είναι ο Δίας, , το Σουέζ είναι ο Ζέους = Ζευς). Χέοψ από το λιμένα Κωφό ή Χοφό της Νάξου. Μια που ανέφερα τον Χέοπα δείτε πως πήρε αυτό το όνομα. Γύρω στο 3000 π.Χ. Νάξιοι λιθοξόοι από λιμένα Κωφό ή Χοφό μαζί με τους Μινωίτες πήγαν στην Αίγυπτο και έκτισαν την πυραμίδα του Χέοπος. Ο ίδιος ο Χέοπας οφείλει το όνομά του στον Χοφό, όπως αναφέρουν πολλοί ιστορικοί. Γύρω στο 2500 π.Χ. υπήρχε η δυναστεία των Ναξίων στην Αίγυπτο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Χέοπας. Δεν αποκλείεται μαζί με τους Νάξιους λιθοξόους να ήταν μαζί τους και Κορίνθιοι, γιατί στην Κόρινθο υπάρχει ομώνυμη πόλη με την Πέτρα της Αραβίας. Ο Ηρόδοτος αναφέρει ότι οι Έλληνες κτίσανε τις πυραμίδες. Επίσης ο Max Nordau αναφέρει ότι αυτοί που έχτισαν την πυραμίδα του Χέοπα ήταν Φιλισταίοι, δηλαδή Έλληνες από την Κρήτη. Οι Αιγύπτιοι χρησιμοποίησαν Έλληνες λιθοξόους που έμεναν μόνιμα στην Πέτρα της Αραβίας όπου υπήρχε ο ναός του Ιάκχου στους πρόποδες του όρους Έρεβος ή Ερέμιτ στα εβραϊκά. Ο ναός είναι σκαλιστός και έχει κολόνες κορινθιακού ρυθμού. Στην είσοδο της πυραμίδος του Χέοπος υπάρχει ελληνική επιγραφή που γράφει ΦΞΘΥ. Μπορούμε να διαβάσουμε ΦΙΞ ΘΥΡΑ. Είσοδος δηλαδή της Σφίγγας. Δηλαδή θύρα της σοφίας.
Όλες οι ελληνικές πόλεις της μητροπολιτικής Ελλάδας και των αποικιών σχηματίζουν τρίγωνα μεταξύ τους. Η θέση της Μεγάλης Πυραμίδας καθορίστηκε από 2 τρίγων
α. Το ένα ορίζεται από τις ευθείες αποστάσεις μεταξύ Πυραμίδας και Ταινάρου (ναός του Ποσειδώνα και μία από τις εισόδους στον Άδη) και Πυραμίδας Γορδίου στην Μ. Ασία. Το δεύτερο ενώνει την πυραμίδα με την υψηλότερη κορυφή του όρους Αραράτ (Τάρταρα αν διαβαστεί ανάποδα – ένα “T” λείπει λόγω της πολυφωνίας των ελληνικών διαλέκτων. Στην συνέχεια η ευθεία περνάει από την πόλη Ζάκρος (στην Κρήτη), την τελευταία προς την ανατολή αποικία των Ελλήνων. Τα δύο αυτά ισοσκελή τρίγωνα με κοινή κορυφή τη Μεγάλη Πυραμίδα αποδεικνύουν την τριγωνική γαιωδαιτική σύνδεση του αρχαίου ελληνικού χώρου με την Γκίζα. Επίσης έχουν σαν βάση τη χρυσή τομή (Φ-1,6) σε σχέση με τη Δήλο, απ’ όπου καθορίστηκαν οι τοποθεσίες του μαντείου των Δελφών, της Δωδώνης, της Ρόδου και όλων των άλλων σημείων, όπου βρίσκονται 5 από τα 7 θαύματα του Κόσμου. Σάρδεις (Σαρντάνα – Σαρδηνία – Δαναοί), Δελφοί, Σιούα (Σίβα), σχηματίζουν επίσης ισοσκελή τρίγωνο. Όλοι οι ναοί της Ίσιδας στην Αίγυπτο είναι προσανατολισμένοι στην πρώτη εμφάνιση του Σείριου, που γίνεται τον Ιούλιο. Αλλά και ο Παρθενώνας στις 25 Ιουλίου (τελευταία ημέρα των Παναθηναίων) δέχεται το φως του Σείριου που φωτίζει το άγαλμα της Αθηνάς, η οποία ταυτίζεται με την Ίσιδα ή Ιώ που σημαίνει ανατολή.
Υπάρχουν επιγραφές που έχουν βρεθεί από το 6000 – 7500 π.Χ. στην Ινδία με ελληνικά γράμματα και επιπλέον το κινέζικο λεξικό Ξι Μπάι, που έχει 24 γράμματα είναι από την γραμμική γραφή των Ελλήνων. Η πυραμίδα του Χέοπος είχε επίχρισμα ασβεστόλιθου πάχους 3 μέτρων και δούλευε σαν κεραία εισόδου τελουριακών ρευμάτων με κοιλότητα ενός μέτρου. Ο Παρθενώνας αντίθετα, εξέπεμπε ενέργεια που λάμβανε και είχε καμπυλότητα προς τα έξω, σχηματίζοντας πυραμίδα.
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/08/blog-post_3717.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου