Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

«Άλλη μια φορά, όπως συνέβη και με το Ιράκ, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενεργούν ως διεθνής εκτελεστής»...

Του Αιμίλιου Πολυγένη
Μιλώντας στο AsiaNews, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας καταδικάζει τις απειλές για παρέμβαση του ΝΑΤΟ χωρίς εντολή των Ηνωμένων Εθνών.
Καθώς μια δυτική παρέμβαση εναντίον του καθεστώτος του Bashar al-Assad μοιάζει πολύ πιθανή, η Ρωσική 
Ορθόδοξη Εκκλησία εκφράζει «ιδιαίτερη ανησυχία» για πιθανή εξέλιξη της κρίσης, έπειτα από τις κατηγορίες των ΗΠΑ ότι το καθεστώς χρησιμοποίησε χημικά όπλα εναντίον των πολιτών.
«Άλλη μια φορά, όπως συνέβη και με το Ιράκ, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενεργούν ως διεθνής εκτελεστής» δήλωσε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων.
Μιλώντας στο AsiaNews, ο δυναμικός Ιεράρχης της Ρωσικής Εκκλησίας, άσκησε έντονη κριτική στη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία είναι «απολύτως μονομερής».
«Χωρίς την έγκριση των Ηνωμένων Εθνών, θέλουν να αποφασίσουν για τη μοίρα μιας ολόκληρης χώρας εκατομμυρίων κατοίκων».
«Άλλη μια φορά» προειδοποίησε ο κ. Ιλαρίων, «χιλιάδες ζωές θα θυσιαστούν στο βωμό μιας φανταστικής δημοκρατίας» ανάμεσά τους, σύμφωνα με το Μητροπολίτη, είναι πρώτα απ’όλα «χριστιανοί, για τη μοίρα των οποίων κανείς δεν νοιάζεται».
«Κινδυνεύουν να μετατραπούν σε θύματα των εξτρεμιστών, οι οποίοι με τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών, θα έρθουν στην εξουσία».
Ενώ κλείνοντας τόνισε: «Η διεθνής κοινότητα πρέπει να κάνει τα πάντα για να αποφύγει τα γεγονότα να οδηγηθούν σε αυτή την κατεύθυνση».


http://www.romfea.gr/epikairotita/18780-2013-08-27-14-45-16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου