Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Η Τουρκία αγοράζει όπλα από τη Βοσνία και τα μεταπωλεί στους ισλαμιστές!

Η τουρκική εταιρεία «Feride Kirioglu», είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού από τη βοσνιακή μονάδα, -«Πομπιέντα- Ρούντετ»- «Побједа-Рудет» στο Γκοράντζε, και τα περισσότερα από αυτά τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας, γράφει η εφημερίδα της Μπάνια Λούκα «Φωνή της Σερβίας»-«Glas Srpski».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η εφημερίδα, η «Feride Kirioglu», είναι σχεδόν η μοναδική εταιρεία που κατά το τελευταίο έτος αγόρασε προϊόντα για ειδική χρήση από την -«Πομπιέντα- Ρούντετ» αξίας πολλών εκατομμυρίων.

Η εφημερίδα επικαλούμενη  πληροφορίες από τις υπηρεσίες ασφαλείας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, σημειώνει ότι τεράστιος όγκος των βοσνιακών όπλων είχαν προορισμό εμπόλεμες ζώνες στο κόσμο.

« Η τουρκική εταιρεία πέρυσι ενέκρινε την αγορά 18,2 εκατομμυρίων ηλεκτρικών πυροκροτητών, 15 εκατομμυρίων σωλήνων και 10,1 εκατ. πυρίτιδας».

Μία πηγή κοντά στις υπηρεσίες ασφαλείας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης αναφέρει ότι υπάρχουν ευρήματα τα οποία δηλώνουν ότι το 80% του συνόλου των όπλων από την Β-Ε, έχουν καταλήξει στις ισλαμικές χώρες.


The Hellenic Information Team
http://www.echedoros-a.gr/2013/12/blog-post_4490.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου