Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

3.000 νταλίκες με φρούτα γυρίζουν από την Ρωσία αλλά η κυβέρνηση βρήκε λύση: Θα τα φάνε οι ΕΔ!

Περίπου 3.000 νταλίκες με ελληνικά αγροτικά προϊόντα - κυρίως με ροδάκινα και νεκταρίνια - τα οποία βρίσκονταν καθ' οδόν προς την Ρωσία επιστρέφουν  στην Ελλάδα και σκοπεύουν να τα διαθέσουν στις ... Ενοπλες Δυνάμεις και τα νοσοκομεία και να τα πληρώσουν οι ... Ελληνες φορολογούμενοι!!!

Την ίδια στιγμή όμως, υπάρχει το βασικό ζήτημα των τεράστιων ποσοτήτων φρούτων που έχουν μείνει πίσω και τα αρμόδια υπουργεία αναζητούν τρόπους προκειμένου να τα διοχετεύσουν στην εσωτερική αγορά, ώστε να μην καταστραφούν.

Οι πρώτες σκέψεις, είναι να ζητήσει το υπουργείο Ανάπτυξης από τα Άμυνας και Υγείας να απορροφήσουν οι ΕΔ (!) και τα νοσοκομεία τα φρούτα, ενώ υπάρχει επικοινωνία και με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων για να απορροφηθούν άμεσα και σε ξενοδοχεία, τα οποία όμως ... ακόμα περιμένουν τους Ρώσους τουρίστες!

Και το ερώτημα είναι πώς θα απορροφήσουν οι Ενοπλες Δυνάμεις τόσα φρούτα; Μόνο τα ροδάκινα είναι 170.000 τόνοι! Μάλλον θα αποκτήσει στομαχικά-εντερικά προβλήματα το προσωπικό...

Σε ό,τι αφορά στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, το υπουργείο Εξωτερικών σταμάτησε τα ανέκδοτα του τύπου "Η Ελλάδα δεν περιλαμβανεται στις κυρώσεις" συνιστά ... υπομονή ενώ αναμένεται η εγκύκλιος της απόφασης του Κρεμλίνου, οι εφαρμοστικές πράξεις και τα λοιπά νομικά κείμενα για να φανούν τα περιθώρια κινήσεων.

Η κυβέρνηση σκέφτεται είτε να ζητήσει αποζημιώσεις από τις Βρυξέλλες -κάτι που ζητούν και άλλες χώρες- είτε να διοχετευτούν τα προϊόντα σε άλλες αγορές, αλλά αυτό είναι αδύνατον.

Ποιος να τα αγοράσει; Η Μολδαβία, η Ουκρανία και η Γεωργία, όπως μας συστήνει η ΕΕ, χώρες που "δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν";


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου