Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας στον Πειραιά - Ο τελευταίος σταθμός πριν την επιστροφή του στην Βενετία


Με τιμές αρχηγού κράτους θα μεταφερθεί την Κυριακή στον Πειραιά το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας.

Ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος, θα είναι η τελευταία στάση του λειψάνου καθώς στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Βενετία της Ιταλίας όπου φυλάσσεται.

Η υποδοχή του θα γίνει στις 15:45 στη συμβολή των οδών Β. Γεωργίου και Γ. Λαμπράκη  και στη συνέχεια με λιτανευτική πομπή θα μεταφερθεί και θα τεθεί προς προσκύνηση για τους πιστούς στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, όπου θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός, Χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου και συγχοροστατούντων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ και άλλων Αρχιερέων.

Γύρω στις 18:30 το απόγευμα οι κληρικοί της Μητροπόλεως Πειραιώς θα συνοδεύσουν το Ιερό Λείψανο της Αγίας Βαρβάρας σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού για την επιστροφή του στην γειτονική χώρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου