Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Β.Κορέα: "Έχουμε κατασκευάσει πυρηνικά όπλα μικρού μεγέθους"


Η Βόρεια Κορέα υποστήριξε ότι έχει καταφέρει να κατασκευάσει πυρηνικές κεφαλές σε μέγεθος μινιατούρας και είναι σε θέση να τις εκτοξεύσει με πυραύλους ακριβείας μεγάλου βεληνεκούς, μια απειλή που στρέφεται ευθέως εναντίον των ΗΠΑ.

Ο Λευκός Οίκος αντέδρασε αμέσως στην ανακοίνωση, απαντώντας ότι δεν πιστεύει ότι η Πιονγκγιάνγκ είναι σε θέση να φτιάξει ατομικά όπλα σε μικρό μέγεθος. «Δεν νομίζουμε ότι μπορούν να το κάνουν», είπε εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της αμερικανικής Προεδρίας.

Η Βόρεια Κορέα χαρακτήρισε επίσης «άφρονα» τα σχόλια που έκανε στις αρχές της εβδομάδας ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι από τη Σεούλ, ενώ νωρίτερα είχε ακυρώσει, την τελευταία στιγμή, την πρόσκλησή της προς τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Mουν να επισκεφθεί το βιομηχανικό συγκρότημα του Καεσόνγκ.

«Εδώ και πολύ καιρό αρχίσαμε να φτιάχνουμε πυρηνικές κεφαλές σε μικρότερο μέγεθος και να διαφοροποιούμε τις δυνατότητές μας όσον αφορά ένα πυρηνικό πλήγμα», ανέφερε η Βορειοκορεατική Επιτροpή Εθνικής Άμυνας (CDN), σε ανακοίνωσή της που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο KCNA.

«Έχουμε επίσης φτάσει στο σημείο όπου διασφαλίσαμε το μέγιστο βαθμό ακρίβειας, όχι μόνο για τους πυραύλους μικρού και μέσου βεληνεκούς αλλά και για τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς. Δεν κρύβουμε αυτό το γεγονός», πρόσθεσε η Επιτροπή, η οποία αποτελεί τον ανώτατο στρατιωτικό θεσμό της χώρας.

Στην ίδια ανακοίνωση, η CDN απέρριψε επίσης τις επικρίσεις των ΗΠΑ που πριν από δύο εβδομάδες καταδίκασαν τη δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από υποβρύχιο, κατά παράβαση των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών. Ο κ. Κέρι, στην επίσκεψή του στη Σεούλ, απείλησε τη Βόρεια Κορέα με νέες κυρώσεις με αφορμή τη δοκιμή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου