Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Περισυλλογή 58 λαθρομεταναστών ανοιχτά του Αγαθονησίου από το Λιμενικό


Στον εντοπισμό και τη διάσωση συνολικά 58 λαθρομεταναστών ανοιχτά του Αγαθονησίου προχώρησε το πρωί το Λιμενικό.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν. Αγαθονησίου, πνευστή λέμβο σε δυσχερή θέση με 36 αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω λαθρομεταναστών, οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αγαθονησίου συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Άλλα 22 άτομα εντοπίστηκαν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του Αγαθονησίου, σε ακυβέρνητη πνευστή λέμβο.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Νά τά βραβεύσουμε τά ''παλληκάρια'' μας πού ''φυλάνε'' τά σύνορά μας, καί ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ήσυχοι. Γαμώ τήν φάρα σας ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ τού λιμενικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή