Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Κίνδυνο να πέσουν στα χέρια των distress funds αντιμετωπίζουν 250.000 ακίνητα


Κίνδυνο να πέσουν στα χέρια των distress funds αντιμετωπίζουν 250.000 ακίνητα μετά τις ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν με το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο και με βάση τις οποίες από τον Φεβρουάριο θα υπάρξει νέα διαβούλευση για: 

- τα στεγαστικά δάνεια α΄κατοικίας

- Τα δάνεια μικρομεσαίων (ο νόμος θα καθορίζει ποιες ακριβώς, με βάση τους τζίρους και το προσωπικό που απασχολούν).

- Τα καταναλωτικά δάνεια. 

Σύμφωνα με εφημερίδα αυτή τη στιγμή στο «κόκκινο» βρίσκονται 150.000 δάνεια νοικοκυριών και 50.000 επιχειρηματικά με εγγυήσεις ακίνητα ενώ στον «αέρα» βρίσκονται ήδη 30.000-50.000 εξοχικά καθώς από ψηφίσεως του νόμου δεν προστατεύεται κανένα νοικοκυριό που χρωστάει δάνειο για δευτερεύουσα κατοικία. 

Με βάση τη συμφωνία της κυβέρνησης: 

- Από ψηφίσεως του νόμου δεν προστατεύεται κανένα νοικοκυριό που χρωστάει δάνειο για δευτερεύουσα κατοικία. Τα στεγαστικά δάνεια για εξοχικές ή δεύτερες κατοικίες θα μεταπωλούνται κανονικά και με τον νόμο.

- Από ψηφίσεως του νόμου, όλες οι επιχειρήσεις που δεν θεωρούνται «μικρομεσαίες» μπορεί να βρεθούν να χρωστούν σε άλλες, άγνωστες σε αυτήν εταιρίες – distress funds,  που θα έχουν αγοράσει το δάνειό τους.

- Από 15/2/2016 θα μεταπωλούνται σε funds και στεγαστικά δάνεια α΄κατοικίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου