Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Συριακά αεροσκάφη βομβάρδισαν πρώην νοσοκομείο που είχε μετατραπεί σε κέντρο επιχειρήσεων από τους αντάρτες


Αεροσκάφη της συριακής Αεροπορίας βομβάρδισαν σήμερα πρώην γυναικολογικό νοσοκομείο στην επαρχία Ιντλίμπ που ελέγχεται από τους αντάρτες, οι οποίοι το είχαν μετατρέψει χώρους αποθήκευσης πυρομαχικών, εφοδίων και σταθμό διοίκησης ενώ το κτίριο χρησιμοποιούσαν και ελεύθεροι σκοπευτές των ισλαμιστών.  

Από την επίθεση σκοτώθηκαν τρεις ένοπλοι των ανταρτών ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και μια οργάνωση παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.

Το Παρατηρητήριο ανακοίνωσε ότι οι επιδρομές έπληξαν το οχυρό των ανταρτών που βρίσκεται στο χωριό Τερμανίν στα σύνορα των επαρχιών Ιντλίμπ και Χαλεπιού.  Οι επιδρομές κατέστρεψαν την ανατολική πλευρά του κτιρίου προκαλώντας ταυτόχρονα ζημιές και σε άλλα κτίρια γύρω από αυτό.

Τέσσερις διαδοχικές ρουκέτες έπληξαν το πρώην νοσοκομείο ανέφερε ο Ασαντ αλ Χαλάμπι, μέλος της οργάνωσης Σαφάκ.

Οι αντάρτες χρησιμοποιούν συχνά νοσοκομεία και άλλα κτίρια κοινής ωφέλειας ως κέντρα επιχειρήσεων και αποθήκες προκειμένου να αποφεύγουν τους αεροπορικούς βαρβαρισμούς.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου