Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Γ. Πατούλης για Μουζάλα: «Να εφαρμόσει επιτέλους μία ολοκληρωμένη πολιτική στη διαχείριση του προσφυγικού»


«Η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και θέρισε θύελλες» σχολιάζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης αναφορικά με το χθεσινό τραγικό γεγονός στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Μόρια της Μυτιλήνης, που είχε ως συνέπεια την απώλεια ανθρωπίνων ζωών.

Καλεί τον αρμόδιο υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα «αντί να αποδίδει ευθύνες στους δημάρχους και στις τοπικές κοινωνίες, να εφαρμόσει επιτέλους μία ολοκληρωμένη πολιτική στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου