Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

“Η Ελλάδα δεν θα ανεχθεί καμία πίεση για τις σχέσεις της με τη Ρωσία”


Η Ελλάδα προτίθεται να ακολουθήσει μια κυρίαρχη πολιτική στις σχέσεις με τη Ρωσία και δεν θα αποδεχθεί καμία πίεση, ο ρωσικός στόλος θα αγκυροβολεί σε ελληνικά λιμάνια για τα απαραίτητα εφόδια, δήλωσε πηγή από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, σημειώνει το ουκρανικό δημοσίευμα.

Η Ελλάδα θεωρεί τη Ρωσία φιλική χώρα


«Έχουμε καταστήσει σαφές ότι ακολουθούμε μια κυρίαρχη πολιτική σε σχέση με τη Ρωσία.  Η Ρωσία είναι μια φιλική χώρα και δεν θα ανεχθούμε καμία πίεση. Οποιαδήποτε πίεση, είναι απαράδεκτη», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.

«Η θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, σε σχέση με τη Ρωσία είναι σαφής- η Ρωσία δεν είναι εχθρός μας, η Ρωσία είναι σύμμαχός μας. Εχθρός μας είναι το «ισλαμικό κράτος» και οι τρομοκρατικές οργανώσεις. Κανείς άλλος», πρόσθεσε η πηγή.

http://www.echedoros-a.gr/2016/11/blog-post_691.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου