Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Αισιόδοξος ο Πιέρ Μοσκοβισί για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης


Οι συζητήσεις για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης βρίσκονται σε θετική κατεύθυνση, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Πιερ Μοσκοβισί, ενώ, σε ό,τι αφορά το χρέος, είπε πως «αν οι ελληνικές αρχές αναλάβουν τις ευθύνες τους, θα έπρεπε κι εμείς να αναλάβουμε τις δικές μας».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Μοσκοβισί στάθηκε στην ανάγκη εφαρμογής του προγράμματος, προκειμένου να επιστρέψει η εμπιστοσύνη, να αυξηθούν οι επενδύσεις και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, μέσω της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Υπενθύμισε επίσης την πρόβλεψη της Κομισιόν για ανάπτυξη ύψους 2,7% του ΑΕΠ.

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολες για τους πολίτες ορισμένες μεταρρυθμίσεις, αλλά όπως σημείωσε, είναι απαραίτητες για τον εκμοντερνισμό της οικονομίας.

Μιλώντας για το χρέος, δήλωσε ότι το Eurogroup πρέπει να συζητήσει γι’ αυτά τα θέματα εντός του 2016, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η συμφωνία θα έρθει.

Δήλωσε επίσης βέβαιος ότι το ελληνικό πρόγραμμα εισέρχεται σε μία νέα φάση, αυτή της επιτυχίας, ενώ επέμεινε ότι «χρειαζόμαστε το ΔΝΤ» στο ελληνικό πρόγραμμα, εκτιμώντας ότι προσφέρει σταθερότητα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου