Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Συρία: Αεροπορική επιδρομή 'άγνωστων αεροσκαφών' σκοτώνει Τούρκους στρατιώτες


Τρεις Τούρκοι στρατιώτες, που ανήκουν στα στρατεύματα εισβολής στη Συρία, μια εισβολή που φέρει την ονομασία «Ασπίδα του Ευφράτη», σκοτώθηκαν και άλλοι 10 τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια εναέριων βομβαρδισμών που στόχευαν αυτούς σε τοποθεσία της βόρειας Συρίας, όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.
 Ύποπτη για την επίθεση αυτή φέρεται η συριακή κυβέρνηση, που είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται εναντίον του τουρκικού στρατού, προξενώντας  το θάνατο σε Τούρκους στρατιώτες, από τότε που ξεκίνησε η εισβολή στη Συρία (από τις 24 Αυγούστου), είπε τουρκική στρατιωτική πηγή.Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπινάλι Γιλντιρίμ, προειδοποίησε την Πέμπτη ότι η Τουρκία θα απαντήσει ‘κατάλληλα’ και τόνισε ότι η δέσμευση της χώρας του για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας – στο συριακό έδαφος- θα παραμείνει ενεπηρέαστη.Ο Γιλντιρίμ είπε χαρακτηριστικά ότι ορισμένοι δεν βλέπουν με καλό μάτι τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Τουρκίας, αλλά η Άγκυρα δεν θα αφήσει το θάνατο των στρατιωτών της αναπάντητο.

http://www.echedoros-a.gr/2016/11/blog-post_809.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου