Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Fosun: Ποιος είναι ο κινεζικός κολοσσός που θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα


Η κινεζική εταιρία Fosun προσανατολίζεται στην αναζήτηση νέων επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα.

Η Fosun, που έχει έδρα τη Σαγκάη και διαχειρίζεται ενεργητικό ύψους 64,3 δισεκ. ευρώ σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει επενδύσει πάνω από 200 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα μέσω της άμεσης επένδυσής της στη Folli Follie και έμμεσα, μέσω της Thomas Cook και της Club Med.

Είναι η μεγαλύτερη κινεζική ιδιωτική εταιρεία που επενδύει στην Ευρώπη, έχει στην ιδιοκτησία της τη γερμανική τράπεζα Hauck & Aufhaeuser Privatbankiers και την πορτογαλική ασφαλιστική εταιρεία Fidelidade Cia de Seguros.


Όπως σημειώνει δημοσίευμα εφημερίδας το οποίο συνομίλησε με την εκτελεστική διευθύντρια και αντιπρόεδρο της Fosun και πρόεδρο του Fosun Insurance Group, Λαν Κανγκ η κινεζική κυβέρνηση προβλέπει πως οι περίπου 150.000 Κινέζοι τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα θα αυξηθούν σε 1,5 εκα. σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι η Fosun βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά ξενοδοχείων και τουριστικών θερέτρων με όχημα το Club Med.

«Βλέπουμε περαιτέρω σημαντικές ευκαιρίες στην ελληνική αγορά, οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν την παρουσία της Fosun στη χώρα, μετά και τη στρατηγική επένδυσή μας στη Folli Follie και τη δέσμευσή μας για συμμετοχή στο έργο του ελληνικού».

Σημειώνεται ότι η Fosun η οποία έδωσε μάχη για τη διεκδίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής φαίνεται ότι τη χάνει από τον Ελληνοαμερικανό μεγιστάνα Τζον Κάλαμος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου