Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Ντέιβιντ Ντέιβις: «Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει μία καλή συμφωνία με την ΕΕ για το Brexit»


Ο Ντέιβιντ Ντέιβις, υπουργός, αρμόδιος για το Brexit στην Βρετανία εξέφρασε σήμερα την βεβαιότητά του, ότι θα διαπραγματευτεί μία καλή συμφωνία αποχώρησης από την ΕΕ, ενώ η εξέλιξη αυτή θα απαιτήσει μεταβατικές ρυθμίσεις για περίπου ένα ή δύο χρόνια.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το αν θα υπάρξει μία συμφωνία για το Brexit, δήλωσε σε εκπομπή του BBC. Είμαι σίγουρος, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Είναι μία διαπραγμάτευση... Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα υπάρξει μια συμφωνία, αλλά η συμφωνία που εγώ θέλω είναι αυτή με το ελεύθερο εμπόριο, με προβλέψεις για τα τελωνεία και ούτω καθεξής .

Είπα ότι θα υπάρξει αναταραχή, θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά στο τέλος της διαδικασίας υπάρχει ένα σημείο κοινού συμφέροντος και για τις δύο πλευρές, όπου εμείς κερδίζουμε με την ικανότητά μας να εκμεταλλευόμαστε τις παγκόσμιες αγορές, ενώ η άλλη πλευρά κερδίζει με το να έχει έναν φιλικό και άνετο σύμμαχο κι όχι ένα ενοχλημένο μέλος στην ΕΕ, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βρετανός υπουργός.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου