Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Αγρινίου αλλά και όλη η Ελλάδα για τη δολοφονία του 50χρονου υπαρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη, αλλά και.. για την αυτοδικία των σωφρονιστικών υπαλλήλων που βασάνισαν μέχρι θανάτου τον βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι ή Κουντρέτ Κούμε.
Η οικογένεια του 50χρονου Γ. Τσιρώνη είναι πολύ γνωστή και αγαπητή στην κοινωνία του Αγρινίου.
Ο άτυχος υπαρχιφύλακας εργαζόταν παλαιότερα μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του σε εμπόριο ιχθύων και διατηρούσαν ιχθυοπωλείο στο Αγρίνιο.
Αυτός είναι ο άτυχος υπαρχιφύλακας πρίν από μερικά χρόνια.
Να σημειωθεί ότι στο διαδίκτυο και σε εφημερίδες κυκλοφόρησε λάθος φωτογραφία..
Το 1997 προσελήφθη ως σωφρονιστικός υπάλληλος και εργαζόταν στις φυλακές του Μαλανδρίνου εδώ και 12 χρόνια, μέχρι τη μοιραία μέρα της εν ψυχρώ δολοφονίας του.
Η γυναίκα του εργάζεται στο Τμήμα Προσωπικού του νοσοκομείου του Αγρινίου, ενώ ο γιός του είναι φοιτητής σε Πολυτεχνική Σχολή στην Αθήνα και η κόρη του μαθήτρια λυκείου.
Όσοι τον γνώριζαν τον περιγράφουν ως εξαίρετο άνθρωπο, φιλικό και οικογενειάρχη.
Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν «πρόσχαρο» και «μπροστάρη» στη δουλειά του υπάλληλο, ο οποίος είχε καλές σχέσεις με τους κρατουμένους.
zougla.gr
Καλώς κάνετε αναφορά στόν αδικοχαμένο Γιάννη, αλλά μήν παπαρολογείτε όπως κάτι δημοσιο-κάφροι γιά βασανισμό τού κωλοαλβανού. Ότι έπαθε ήταν θέμα δικαιοσύνης καί ευγε σέ αυτούς πού μάς απάλλαξαν από τόν επαγγελματία δολοφόνο. Πόσο νά τόν ταίζαμε ακόμα? Νά τού έδιναν καί αδεια οί προδότες νά δολοφονούσε άλλον ''τυχερό''. Λοιπόν σταματήστε τίς μαλακίες περί βασανισμού, απλώς πήρε ότι τού άξιζε. Καί ξανά εύγε στά παιδιά πού απόδωσαν δικαιοσύνη, όχι μόνο γιά τόν Γιάννη, αλλά γιά όλους τούς Έλληνες..........όσοι αισθάνωνται Έλληνες μέ Ελληνική ψυχή.
ΑπάντησηΔιαγραφή