Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Σύρος πρέσβης προς κυβέρνηση Ιορδανίας : Είστε δούλοι των σιωνιστών και των μεγαλοσυμφερόντων!

Ο Σύριος πρέσβης Bahjat Souleiman
Bρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Ο σύριος Πρέσβης στην Ιορδανία Bahjat Suleiman, χαρακτηρίσθηκε ως personna non grata  από τον Πρόεδρο της Ιορδανικής Βουλής Abdullah Obeidat, αφού σύμφωνα με τον τελευταίο δε σεβάστηκε το διπλωματικό πρωτόκολλο.
Αυτή η μομφή του αποδίδεται για μιά δήλωση του υψηλόβαθμου διπλωμάτη που χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ιορδανικού κοινοβουλίου “σκλάβο των σιωνιστών“.
Προς το παρόν η κυβέρνηση δεν εκφράστηκε αναφορικά με το αίτημα απέλασής του.
Το περιστατικό συνέβη μετά από μιά σειρά αντιδράσεων της κυβέρνησης του Αμμάν κατά της πολιτικής που ακολουθεί η Συρία.
Οι δεσμοί διαρήχθησαν όταν η κυβέρνηση της Ιορδανίας απαίτησε την αποχώρηση του  Προέδρου Bashar Al Assad.
Η Δαμασκός ερμήνευσε αυτήν τη θέση ως αποτέλεσμα της υποταγής της γείτονος χώρας στην ισραηλινή πολιτική.
Τα δύο κράτη έχουν υιοθετήσει ταυτόσημη στάση όσον αφορά την Συρία.

Η Ιορδανία διατηρεί μία στρατιωτική βάση τρομοκρατών με την συμμετοχή Ισραηλινών.Διαθέτει  έναν προσφυγικό καταυλισμό όπου στρατολογεί  τζιχαντιστές που εκπαιδεύονται άρτια στον πόλεμο κατά της Συρίας υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση επίλεκτων σαουδαράβων και αμερικάνων στρατιωτικών στελεχών.
    Ο πρέσβης  πυροδότησε  το όλο κλίμα όταν χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της Ιορδανικής Βουλής “σκλάβο του Σαουδάραβα μονάρχη”.Του καταλόγισε ότι  παραμένει “δέσμιος για  λίτρα πετρελαίου και αέριο” και ότι αποτελεί ” πιόνι του σιωνιστικού άξονα και πως το απολαμβάνει“.
Του καταμαρτυρά ότι είναι απλός “διεκπεραιωτής των εργοδοτών του και των πραγματικών αφεντικών” που είναι πάνω κι απ΄αυτά. Ενώ εξέφρασε την απορία του για το πώς αυτός ο βουλευτής παριστάνοντας το Θεό θ΄ αποφασίσει για κάτι που ουσιαστικά δεν τον αφορά, προσβάλλοντας κατάφωρα έναν ανεξάρτητο λαό και τον Πρόεδρό του,  ”το λιοντάρι της Ανατολής” ,Bashar Al Assad.
(shamtimes και world bulletin)
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου