Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Εγκρίθηκε το Διακλαδικό Σήμα Αεράμυνας από το ΓΕΕΘΑ

Το ΓΕΕΘΑ έδωσε στη δημοσιότητα το Διακλαδικό Σήμα Αεράμυνας που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) και τα Συμβούλια των τριών Κλάδων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Το ασημένιο φέρεται από όσα στελέχη των Κλάδων (ΣΞ, ΠΝ, ΠΑ) έχουν αποφοιτήσει από ειδικό σχολείο και έχουν υπηρετήσει δύο τουλάχιστον χρόνια σε Σχηματισμούς ή Μονάδες Αεράμυνας ή/και Α/Α (αντιαεροπορικού) Πυροβολικού.

Μετά από 10 χρόνια υπηρεσίας σε Μονάδες τέτοιου τύπου το σήμα προάγεται σε χρυσό όπως το εικονιζόμενο στην συνημμένη φωτογραφία. Στην στολή παραλλαγής φέρεται το αντίστοιχο κεντητό πάνινο σήμα.

Η υιοθέτηση του Διακλαδικού Σήματος Αεράμυνας αποτελεί άλλη μία ένδειξη ότι η διακλαδικότητα την οποία προωθεί συστηματικά το ΓΕΕΘΑ συνεχώς διευρύνεται και εμβαθύνεται.

Φυσικά, η Αεράμυνα αποτελεί ένα επιχειρησιακό έργο όπου η διακλαδικότητα όχι απλώς αυξάνει δραματικά την αποτελεσματικότητα του συστήματος αλλά και την επιβιωσιμότητά του.

Ελπίζουμε, ότι μέσα στη νέα διακλαδική «κουλτούρα» το όραμα πρωτοπόρων επιτελών για μία πλήρως ολοκληρωμένη, ενοποιημένη, «plug and play» αεράμυνα θα υλοποιηθεί στη μέγιστη δυνατή μορφή του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου